miniii Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Cześć, mam do wyboru jeden z telefonów apple (5s/6 ale raczej 6)jak nie apple to oneplus, lecz tym razem oneplus X Prosiłbym o opinie obydwu telefonówCzego wymagam od telefonu?Żeby był ładny hehe Szybkość, żeby był zawsze dostępny Ma nie mulić :/@ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Xperia Z2/Z3, HTC One M8, Galaxy S5/6/6Edge, Jakakolwiek lumia, (tak na marginesie jakie smartfony jeszcze powinny Cie zainteresować)Co do 1+x jest na zaproszenia o ile pamiętam Co do Iphone 6, podobno wygina się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miniii Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Xperia Z2/Z3, HTC One M8, Galaxy S5/6/6Edge, Jakakolwiek lumia, (tak na marginesie jakie smartfony jeszcze powinny Cie zainteresować)Co do 1+x jest na zaproszenia o ile pamiętamCo do Iphone 6, podobno wygina sięO zaproszenie sie nie martwie bo dunczyk to zalatwia dla mnie, ale nie wiem które wybrać i w tej cenie (1000zł)@editSamsunga nawet nie chce bo z tego co pamietam po s3 mini, to on mial 2/3 miejsca tyle ile bylo na pudelku bo reszta to system i aplikacje samsungaXperia - nie zwracalem uwagi a takto to bym musial dostac uzywke z'ke, HTC na nie bo juz mi M7 pali ręke, chyba że pozmieniali dużo to się zastanowie - S6 nawet nawet jest, chrzestny ma zachwala - fajny telefonik nawet Więc nie wiem który telefon - ma nie być wielki i ma nie być mały strasznie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Diżajnem wygrywa dla mnie J1 (może są tu ludzie którzy zrozumieją )Xperia Z3 kombajn.1+1 jest jak dla mnie spoczi. CM 12 na początek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 chcesz miec telefon, na ktorym chcesz cos porobic, czy z ktorego bedziesz korzyatac? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Jak chcesz..aby nie mulił..to jednak iOS.Android po czasie się ślimaczy. Tym bardziej jak podłączysz się z FB czy nawet z głupią chrome, która działa w tle. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 I tu rodzi się problem, bo jak się odpowiednio będzie używać urządzenie to nie ma w nim miejsca na lagi etchttp://forum.cyanmod.pl/index.php/topic/4719-jak-odlagowa%C4%87-swojego-androida-wersja-4-w-g%C3%B3r%C4%99/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Wiesz.. nie po to kupuje telefon, aby on z czasem chodził jak dziadek. Tylko oczekuje od niego, aby w miarę "przyzwoicie" się zachowywał. Problem w androidzie jest z wielozadaniowością. Najgorsze jest to, że w tle działają programy.. mam 3gb ramu a dostępne zaledwie 600 MB, a reszta gdzie??No programy ją zjadają. I to mnie denerwuje. Tak to nie narzekam. Ale za czas ucieknę pewnie w Microsofta. Chociaż G FLex 2 mnie interesuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miniii Opublikowano 8 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Miałem na myśli iOS czy OnePlus, ponieważ Oneplusa dostałbym nowego - a iphone dostałbym używanego co wiąże się z tym że np rysy, bateria słaba etc.Więc sądzę że to że zakupiony został oneplus był dobrym wyborem i nię będę tego załować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 @miniii Więc skoro tak ma się sprawa to świeżo zakupiony One Plus będzie lepszy od używanego telefonu, który nie wiadomo coz baterią itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miniii Opublikowano 8 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
miniii
Cześć,
mam do wyboru jeden z telefonów apple (5s/6 ale raczej 6)
jak nie apple to oneplus, lecz tym razem oneplus X
Prosiłbym o opinie obydwu telefonów
Czego wymagam od telefonu?
@ref
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi