Zacksu22 Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Nie wiem czy daję to pytanie w dobrym dziale.. Otóż interesuje mnie czy istnieją jakieś smartfony z Androidem z dwoma slotami na kartę pamięci micro SD? Bo jeszcze o takich nie słyszałem. Wiecie coś na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 @Zacksu22 Nie ma takiego na 99%. Gdyby się takowy pojawił to bym prędzej zapamiętał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zacksu22 Opublikowano 26 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 @Zacksu22Nie ma takiego na 99%. Gdyby się takowy pojawił to bym prędzej zapamiętał Saygus V2 mówi ci to coś? http://www.phonearena.com/phones/Saygus-V2_id9073Też myślałem że nie ma. Ale jest. Póki co tylko jeden taki telefon znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 @Zacksu22 Tak słyszałem o nim raptem raz i dlatego zdążyłem zapomnieć, że istnieje coś takiego. Dzięki za przypomnienie Co do tego to tylko ten telefon ma takie możliwości o innych ani widu ani słychu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Istnieje jakiś jeszcze fon z podwójnym slotem na sd, kiedyś na konkurencyjnym portalu znalazlem to, ale to było ponad rok temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Ogólnie to mało hybryd wychodzi. Z tego wniosek, że rynek nie widzi potrzeby istnienia takich telefonów bądź producenci też nie chcą ładować kasy w produkcje takich telefonów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 ogólnie to mało kto pakuje karty pamięci większe niż 16GB no nie wielu 32GB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamski9 Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Nie ma na bank. Są co najwyżej DualSimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 @adamski9 mylisz się http://www.androidcentral.com/320gb-storage-isnt-magic-its-saygus-v2-hands Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi