dre4merOn Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Cześć. Jaki program do chatowania możliwie jak najbardziej prywatny na Androida? Co moglibyście polecić? Chciałbym móc z kumplem czatować za free wiedząc przy tym, że nikt nie będzie nas śledził. Jeśli w ogóle to możliwe na Androidzie. ;] Dzięki z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 A o czym wy możecie gadać, że to takie prywatne... może Viber? Jak chcesz blokadę aplikacji to Avastem lub Clean Masterem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dre4merOn Opublikowano 25 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 O niczym specjalnym spoko hackować nie będziemy nikogo . Bomby konstruować także nie mamy w planach. xD. Vibera znam i uważam, że to dobry program ale może coś lżejszego? I bez dodatkowych bajerów only czat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 GG? BBM? Whatsapp? Wiesz ile tego jest w GP? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dre4merOn Opublikowano 25 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Wiem, dlatego proszę Was o pomoc. Nie mam czasu testować ich wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 A czemu nie messenger?I czemu ma być prywatne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dre4merOn Opublikowano 25 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Ok to może dajmy spokój tej prywatności i skupmy się na lekkości by apka była w miąrę lekka dla systemu. Co poleciacie? Chociaż ciekawi mnie jeszcze ChatSecure. Co o nim sądzicie? @KitLer A dlaczego nie? Okej jak już pisałem dajmy spokój prywatności bo wiem, że to raczej nie możliwe na systemie Android i w ogóle. Musiałbym chyba nie łączyć się z internetem, żeby nie być śledzonym. xD Więc może jakaś apka która jest lekka dla systemu bez zbędnych bajerów? Może tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Whats app?Maybe Skype?Nie testowałem po względem lekkości.Chyba najlżejszy jest FB Lite 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dre4merOn Opublikowano 25 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Hmm a nic Facebookowego czy Microsoftu? Znalazłoby się coś? Skype jest okej niby mam go na laptopie jednak nie wiem ile zajmuje danych pakietowych w telefonie a interesuje mnie to bo mam ich mało 500MB zaledwie na miesiąc. Czy to wystarczy na częste używanie Skype? W domu mam internet i zawsze jak tylko mogę przechodzę na WiFi no ale czasem jest to nie możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Lite jest najlżejszy z najlżejszych. Mało danych i mao ramy. Szczerze jak siedziałem na androidzie korzystałem tylko ze skypa i messengera i Lite. Skype nie jest aż tak pakietożerne ale wiadomo. W zależności czy chodzi o np godzinne pisanie bez przerwy czy nie...Godzinne pisanie bez przerwy na messengerze zjadło mi kiedyś 19 gr. Gorzej z baterią i Ramem Oczywiście są jeszcze inne apki. Mogę coś przetestować bo miniacz leży i się kurzy a chce sprawdzić jak działa po paru modyfikacjach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dre4merOn Opublikowano 25 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Przetestuj jak możesz,ja także potestuje. Popatrzę jeszcze na GP co by tu zainstalować. Nie będę dużo testował ale zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 im+ jest nienajgorszy, jest to co prawda klient czatu fb itp ale lekki i mało pobiera danych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 dobry jest też BBM jest dosyć lekki i naprawdę malutko danych pożera. Sam testowałem i byłem zadowolony ale porzuciłem bo nikt z tego nie korzystał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Hmmmm... Jest taki komunikator co opiera się o sieć p2p, ale nie pamiętam nazwy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dre4merOn Opublikowano 27 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Jak sobie przypomnisz albo ktoś będzie wiedział dajcie znać. Na chwilę obecną używam BBM. Dzięki za info Wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi