Maniuś Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Siema mam do was małe pytanko nie daleko mnie założono kilka kamer i czy jest jakiś sposób na podgląd ich zęby zobaczyć co kamerują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 tak. Jest możliwość. siadasz przed komputerem który nimi steruje i oglądasz. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 @Manius to nie Watch Dogs™, smartfony nie są aż tak potężnem jedynie jak otrzymasz odpowiednią autoryzację to możesz zobaczyć, bądź na PC podłączonym do kamer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniuś Opublikowano 25 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Czyli żaden z was haker...Nie znacie się na włamywaniu do systemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Nie promujemy Hackingu @Manius .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Czyli żaden z was haker...Najpierw dokładnie, moje kochane dzieci, zapoznajcie się z dokładnym znaczeniem słowa "haker" , pomogę wam - znajdziecie TU:https://pl.wikipedia.org/wiki/Haker_(slang_komputerowy) W skrócie - nie jest to osoba, która siedzi zakapturzona w ciemnym pokoju, z 17 monitorami i gapiąca się w literki jak z matrixa. Taki obraz pokazały wam media i wy głupio w to wierzycie. Chcesz się włamać? Jasne, bez problemu, ogarnij jakie ip ma komputerek, który tym steruje, zrób mu skanowanie portów, jak znajdziesz jakiś wolny, spróbuj się wpieprzyć, TO JEST WYKONYWALNE a ja Ci podałem najprostszą metodę jak to zrobić.Po co mam pisać konkretnie czynności do tego, marnować swoje lata nauki tylko po to, żeby jakiś gimnazjalista mógł sobie obejrzeć kto w danej chwili pie*rzy się pod kamerką? W moim wcześniejszym poście podałem Ci metodę którą jesteś w stanie zrobić. zadając takie pytanie zakładam, że nie wiesz czym jest terminal, jakie ma możliwości, do czego służy polecenie "ping" oraz czym jest proxy , więc zanim to, mój kochany, ogarniesz razem z innymi dodatkowymi rzeczami, te kamerki już dawno zdejmą. .Nie znacie się na włamywaniu do systemów miej świadomość, że takie usługi kosztują, np godzina mojej pracy legalna (czyt. zakodzić stronkę, skrypt itp) kosztuje pewnie 2 tyle co dostajesz kieszonkowego na miesiąc a co dopiero ludzi, którzy zajmują się profesjonalnie. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi