Skocz do zawartości

Podgląd kamer

Maniuś

Rekomendowane odpowiedzi

@Manius to nie Watch Dogs™, smartfony nie są aż tak potężnem jedynie jak otrzymasz odpowiednią autoryzację to możesz zobaczyć, bądź na PC podłączonym do kamer

• Lubię to 1

W dniu 25.10.2015 o 18:14, Maniuś napisał(a):

Czyli żaden z was haker...

Najpierw dokładnie, moje kochane dzieci, zapoznajcie się z dokładnym znaczeniem słowa "haker" , pomogę wam - znajdziecie TU:

https://pl.wikipedia.org/wiki/Haker_(slang_komputerowy)

W skrócie - nie jest to osoba, która siedzi zakapturzona w ciemnym pokoju, z 17 monitorami i gapiąca się w literki jak z matrixa. Taki obraz pokazały wam media i wy głupio w to wierzycie. 

Chcesz się włamać? Jasne, bez problemu, ogarnij jakie ip ma komputerek, który tym steruje, zrób mu skanowanie portów, jak znajdziesz jakiś wolny, spróbuj się wpieprzyć, TO JEST WYKONYWALNE a ja Ci podałem najprostszą metodę jak to zrobić.

Po co mam pisać konkretnie czynności do tego, marnować swoje lata nauki tylko po to, żeby jakiś gimnazjalista mógł sobie obejrzeć kto w danej chwili pie*rzy się pod kamerką? 

W moim wcześniejszym poście podałem Ci metodę którą jesteś w stanie zrobić. zadając takie pytanie zakładam, że nie wiesz czym jest terminal, jakie ma możliwości, do czego służy polecenie "ping" oraz czym jest proxy , więc zanim to, mój kochany, ogarniesz razem z innymi dodatkowymi rzeczami, te kamerki już dawno zdejmą. 

W dniu 25.10.2015 o 18:14, Maniuś napisał(a):
.Nie znacie się na włamywaniu do systemów

miej świadomość, że takie usługi kosztują, np godzina mojej pracy legalna (czyt. zakodzić stronkę, skrypt itp) kosztuje pewnie 2 tyle co dostajesz kieszonkowego na miesiąc a co dopiero ludzi, którzy zajmują się profesjonalnie. ;)

• Lubię to 7