lesiu305 Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Witam, wiem już że raczej nie będzie brandowanej aktualizacji do androida L. Ale czy może są jakieś aktualizację niebrandowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Brandowany - od operatoraNie brandowany - producentaWiec o jaki chodzi ? Custom rom ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 On chce niebrandowanego stocka, bo brandowanego raczej nie dostanie,o to chodziDodam od siebie, że sam nie znalazłem wiec nie wiem jak z tym.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi