MICIU Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 W trybie odin mode mam "knox warranty oid 0x1 (4)Czy da sie jakos naprawić chciałem wgrac cm12.1 na mojego i9506 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r0xden Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MICIU Opublikowano 14 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Dobrze tylko nie chodzi mi o nabicie flagi. Tylko o to "4" przez co nie mogę zrobić roota. I czy są się to jakoś naprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r0xden Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Te "4" to liczba flashowan nieoryginalnego oprogramowania. Nie da się tego usunąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MICIU Opublikowano 14 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Dobra dzięki czyli to nie przeszkadza w rootowaniu tefonu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Nie to tylko zrywa gwarancję i nie dostaniesz żadnej aktualizacji od Samsunga 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MICIU Opublikowano 14 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 O taką odpowiedź mi chodziło. Czy na tym forum bo szukałem jest poradnik jak wgrać cm12.1 do s4 wersji i9506 bo widzialem ze jest do i9505 chyba że to nie ma znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Niestety nie to samo.. Różnią się np. Kernelem jak każdy tele i do tego s4 lte+ (i9506) obsługuje lte zwykły s4(i9505)nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MICIU Opublikowano 14 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Tylko chodzi mi o to ze wgranie cm polega na tym samym tylko musze znaleźć wersje pod mój model telefonu. Przepraszam za takie pytania ale zielony jestem a bardzo mi zależy na wgraniu cm na telefonik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 https://download.cyanogenmod.org/?device=ks01lte tu znalazlem na s4 z lte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MICIU Opublikowano 14 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 https://download.cyanogenmod.org/?device=ks01lte tu znalazlem na s4 z lte Czyli robie root i recovery i normalnie wgrywam ten soft? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Co do knoxa. Może i jest sposób na wymazanie flagi (bo na s4, note 3, note 2 np. są sposoby), trzeba by przegrzebać xda i zobaczyć.Nie raz wystarczy podmienić sam bootloader. Ale samsung się nieco wycwanił i próbuje blokować możliwość wgrywania np starszych wersji bootloadera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Czy nikt nie widzi że temat jest w złym dziale oraz ma niepoprawną nazwe?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MICIU Opublikowano 15 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Dobra udało mi się wgrać cm 12.1 i Wyskoczyła mi właśnie ta informacja i mam pytanie jakie recovery jest kompatybilne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r0xden Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Tylko cyanogen recovert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 @MICIU na przykład tym recovery co wgrywałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MICIU Opublikowano 15 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 @MICIU na przykład tym recovery co wgrywałeś Ok dzięki Czy ma ktoś może pojęcie dlaczego na oryginalnym otwarzaczu cm po zmianie okładki albumu nie zmienia się ona na widżecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Usuń widget i jeszcze raz dodaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MICIU Opublikowano 15 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Usuwałem ale niestety nic to nie dało. Da sie zminic siatke menu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Przycisk menu> lista aplikacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MICIU Opublikowano 16 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Po wgraniu usunął mi się root to wystarczy go normalnie przez odin wgrać i będzie śmigać? Druga sprawa czy na cm jest jakiś szybszy sposób na zrobienie SS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 1. Tak2. Vol- i power Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Stenol89 Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Niestety nie to samo.. Różnią się np. Kernelem jak każdy tele i do tego s4 lte+ (i9506) obsługuje lte zwykły s4(i9505)nie Hmm ja mam S4 I9505 i mam lte. Chyba ci chodzilo o i9500 on nie ma lte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Fakt sory pomylilo mi się bo i9505 to lte a i9506 to chyba lte+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Tak wgl to w mini 2 da się usunąć flagi jakąś aplikacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MICIU
W trybie odin mode mam "knox warranty oid 0x1 (4)
Czy da sie jakos naprawić chciałem wgrac cm12.1 na mojego i9506
30 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi