szymonch Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Ma ktoś problem z transmisją danych po sieci. Mam w sieci Play i po włączeniu transmisji żadnej reakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 roaming włączony? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymonch Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Dzięki, między innymi to było to, jeszcze automatyczny wybór operatora wyłączyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymonch Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Nie macie problemów z auto rotacją ekranu. U mnie w aparacie nie przekręca, filmiki w przeglądarkach. Może jakaś kalibracja żyroskopu o której nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 22 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Nie korzystam z tego, bo akurat na S2 jest to uciążliwa sprawa. Co innego na stocku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawele16 Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 A co powiecie o jakości zdjęć? Najlepiej moim zdaniem zdjęcia wychodziły na CM11. Teraz zdjęcie robi się niemal natychmiast, jest słabo wyostrzone.. Można to jakoś poprawić? Czekać na kolejne aktualizacje? Czy wrócić na CM 11? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Spróbuj innych apek obsługujących aparat. W Google Play znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawele16 Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 7 godzin temu, CyanowySamsung napisał: Spróbuj innych apek obsługujących aparat. W Google Play znajdziesz Próbuję, ale jakoś zbytnio różnicy nie widzę.. Wiele stracę jakbym przeskoczył na ostatnią wydaną wersję CM 11 i już tak pozostał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 W zasadzie nie stracisz jeśli tak bardzo Ci na tym zależy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolaQ Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Witam, po wgraniu CM13 mam pewien problem, z którym nie potrafie sobie za bardzo poradzić. Wgrałem CM13, bez gappsów. W recovery nie można nic zrobić, nie widzi pamięci. Telefon nie czyta mi kart pamięci, komputer nie widzi telefonu jeżeli się go podłączy. Co mi poradzicie w takiej zaistniałej sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 26 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Czytałeś post nr1? Tam jest wszystko co musisz zrobić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blodytraveler Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Mam problem PC nie widzi pamięci telefonu. W recovery nie mam dostępu do pamięci. jak chce wejść na sdcard0 to jest wywala błąd. Przez wifi (AidDroid) i w samym telefonie pamięć jest dostępna. Nie da się jej sformatować i jest nieznany system plików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolaQ Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Identyczny problem jak mój, czytaj mój post @up i odpowiedź też @up. @ Ma ktoś problem z włączeniem roota na tym romie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 @PolaQ przez opcje programistyczne próbowałeś go włączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolaQ Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Tak tak, włączyłem dla aplikacji i ADB, przed chwilą zrobiłem pełen wipe w recovery, dam znać czy pomogło. @ A rota jak nie było tak nie ma, pierwszy raz spotkał mnie taki przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 jak sprawdzasz czy jest root ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolaQ Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Na początku przypadkowo odkryłem że aplikacje nie mają dostępu do roota, później Root Checker'em sprawdziłem by pozbyć się wszelkich wątpliwości - "Sorry! This device does not have root access." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 zrób backup i spróbuj sflashowac paczkę supersu https://download.chainfire.eu/696/SuperSU/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolaQ Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Nie sflashuje tej paczki bo nawet roota nie mam a co za tym idzie, siedze na tym zbugowanym recovery, na którym nie idzie nic zrobić. Zamykające się koło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 nie idzie przez cyanogen recovery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolaQ Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Pewnie by poszło ale te recovery od cyanogen nie widzi pamięci telefonu. Siedze na CM13 z 06-02-2016 i z praktyki wiem że do tej pory dużo się pozmieniało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 To zainstaluj TWRP Isorec. Tak będzie najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolaQ Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Jeżeli mi powiesz jak go zainstalować bez roota będe wdzięczny Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 A ten root jest taki ciężki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolaQ Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Co masz na myśli pisząc ciężki? Dzisiaj jeszcze popróbuje zainstalować roota przez jakąś chinską aplikacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi