DusieK Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Wymagania: - CWM/TWRP - ROOT Pliki do pobrania Rom Gapps Instalacja: Robimy Backup (zalecane) Wchodzimy do Custom Recovery Robimy wipe data/cache Flashujemy paczke z romem i gappsami Reboot system 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lantash Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Czy to będzie hulało również na i9515? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lantash Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 A co polecacie na value edition? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 17 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Znalazlem ino cos takiego http://forum.cyanogenmod.org/topic/113430-romunofficialstablecm121-galaxy-s4-ve-gt-i9515/Znajde czas przetlumacze wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lantash Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Nie mam żadnych problemów z angielskim więc nie musisz tłumaczyć. Dziękuję mimo wszystko. Niepokoi mnie ten problem z dźwiękiem podczas rozmów no ale zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0nvert-R Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Rzecz w tym, że i9515 ma zmieniony firmware. Przy instalacji CM12.1 mój kolega wyciepał sobie całkowicie dźwięk z głośnika podczas rozmowy. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sexperiaarcs Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Witam postawiłem na swoim S4 CM 12.1 na androidzie 6.0 i mam problem z dwoma rzeczami : jak włączyć aby przyciski nawigacji(obok HOME) były cały czas podświetlone ? i czy można zmienić wygląd STATUS BAR-chodzi mi o to by po wywołaniu za jednym pociągnięciem wywoływał się pasek z ikonami(wifi,blutooth itd.) ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 W ustawieniach wyświetlacza nie ma? A z tym pociągnięciem to juz nie wien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzechU Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 O 9.02.2016o16:01, sexperiaarcs napisał: Witam postawiłem na swoim S4 CM 12.1 na androidzie 6.0 i mam problem z dwoma rzeczami : jak włączyć aby przyciski nawigacji(obok HOME) były cały czas podświetlone ? i czy można zmienić wygląd STATUS BAR-chodzi mi o to by po wywołaniu za jednym pociągnięciem wywoływał się pasek z ikonami(wifi,blutooth itd.) ?? Wiem że późno ale jakby tez ktoś miał taki problem Otóż CM 12.1 nie działa na andku 6.0 tylko 5.1.1 Co do podświetlania przycisków to wchodzisz w Ustawienia/Przyciski i tam druga opcja jest do zmiany. (Screenshot1) A co do statusbar żeby po ściągnięciu od razu ukazały się WiFi, bluetooth itd. to wchodzisz ponownie w Ustawienia/Pasek powiadomień i tam masz opcję "Szybkie rozwijanie". (Screenshot2) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi