PolskiSqrwiel Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Czy wytłumaczy mi ktoś czym jest oraz do czego jest busy box? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 dasiek Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 BusyBox to najprościej mówiąc zestaw polecen z linuxa przerobione na naszego androida. sam android nie ma duzych mozliwosci z poziomu terminala, instalator BB dodaje nam kilkanaście nowych bardzo przydatnych poleceń (np echo, md5sum jakieś tam mounty itp). Moja aplikacja LRes przerabiala build.prop w systemie, jednak zwykle javne klasy nie dawaly takiej mozliwosci, dopiero bb pomogl, bo tam ma jakas przydatna komende. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 @PolskiSqrwiel Jest to pewnego rodzaju framework który umożliwia przeprowadzanie więcej operacji na systemie android, dzięki temu możesz na przykład zaktualizować TWRP poprzez aplikację TWRP Manager, niezbędny dodatek do roota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
PolskiSqrwiel
Czy wytłumaczy mi ktoś czym jest oraz do czego jest busy box?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi