didek102 Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Wiem, trochę głupie pytanie, ale ile zwykle trwa czekanie na Cyanogenmod, i jakie są szanse że go nie będzie?Ja pytam jak wy myślicie, nie oczekuje wróżb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zacksu22 Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Wiem, trochę głupie pytanie, ale ile zwykle trwa czekanie na Cyanogenmod, i jakie są szanse że go nie będzie?Ja pytam jak wy myślicie, nie oczekuje wróżb.W 2016 roku około połowy roku.nie wcześniej. Bo póki. Co to nawet działającego custom recovery nie ma.Pisze ci to osoba posiadająca Spirita. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 @didek102 jak się pojawi metoda na odblokowanie bootloadera to zależne to będzie od zainteresowania deweloperów, podejrzewam że oficjalna metoda pojawi się w V20A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 didek102 Opublikowano 13 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 @didek102 jak się pojawi metoda na odblokowanie bootloadera to zależne to będzie od zainteresowania deweloperów, podejrzewam że oficjalna metoda pojawi się w V20AA co to V20A? [emoji52] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zacksu22 Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 A co to V20A? [emoji52]Wersja systemu. Obecnie najnowsza z tego co się orientuje to chyba v10g. Ale pewien nie jestem. Każdą wersję systemu wgrywa się lg flashtoolem (czysta instalacja). Lub poprzez OTA (Over the Air). Ale polecam to pierwsze, bo jest szybciej i błędy nie występują 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
didek102
Wiem, trochę głupie pytanie, ale ile zwykle trwa czekanie na Cyanogenmod, i jakie są szanse że go nie będzie?
Ja pytam jak wy myślicie, nie oczekuje wróżb.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi