Bednar Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Witam, przy odblokowywaniu bootloadera chyba coś poszło nie tak i telefon złapał bootloopa. Czytałem różne tematy, flashowałem system i wgrałem stock roma na nowo, ale nic nie pomogło. Jeśli ktoś jest w stanie mi pomóc to proszę o odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Opisz dokladnie co robiles nikt tu jasnowidzem nie jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skuchacz Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Mam rozumieć, że telefon się włącza przez cały czas, resetuje i nie może się włączyć? [emoji14] Na tej podstawie Bootloop? [emoji14] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Bednar
Witam, przy odblokowywaniu bootloadera chyba coś poszło nie tak i telefon złapał bootloopa. Czytałem różne tematy, flashowałem system i wgrałem stock roma na nowo, ale nic nie pomogło. Jeśli ktoś jest w stanie mi pomóc to proszę o odpowiedź
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi