ADAMUSEK Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 witam serdeczniedzięki forum udąło mi sie zrobic roota oraz wgrac suroot cheker pokazuje że root access is instaled niestety mam problem lub cos wykonuje niewłasciwieprzy próbie zmiany własciwości pliku na rwrr pojawia sie nastepujący komunikat - root explorer zainstalowanyzdjęcie w załączeniu.problem polega na tym również że nie moge przenieśc pliku który widać w tle do katalogu systemowego z aplikacjaminie za bardzo wiem o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 wiesz co? root explorer jest płatny, a co za tym idzie? ma być lepszy. wg mnie jest gorszy od Root browser, jest on darmowy, ma lepszy UI i jest na ogół łatwiejszy w obsłudze, spróbuj nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ADAMUSEK Opublikowano 1 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Witamdzięki zapodpowiedźdopiero sie ucze więc może coś wykonuje nie tak...będę dalej próbowałpzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 @ADAMUSEK w root explorer zamontuj partycję na RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ADAMUSEK Opublikowano 2 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 już chyba wiem o co chodzi... udąło mi s ię skopiować al enieststey nie działachodzi o gre teeter z htc desire i desire snajlepsza gra tego typuale nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ADAMUSEK
witam serdecznie
dzięki forum udąło mi sie zrobic roota oraz wgrac su
root cheker pokazuje że root access is instaled
niestety mam problem lub cos wykonuje niewłasciwie
przy próbie zmiany własciwości pliku na rwrr pojawia sie nastepujący komunikat - root explorer zainstalowany
zdjęcie w załączeniu.
problem polega na tym również że nie moge przenieśc pliku który widać w tle do katalogu systemowego z aplikacjami
nie za bardzo wiem o co chodzi
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi