Patryk Szkudlarek Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Czy ten telefon będzie miał jakiekolwiek wsparcie deweloperskie ? Liczę na dobrze zoptymalizowanego CM'a, ale na razie nic nie mogę znaleść Macie jakieś informacje ? edit./ Tak wgl nie wiem, czy nawet Samsung wydał źródła dla J5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Niestety tylko roota zrobisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Szkudlarek Opublikowano 27 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 To jak by nie patrzeć świeży telefon, więc może coś się uda im skompilowac na nową architekture CPU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 @Patryk Szkudlarek jaka tam nową, to snapek 410 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skuchacz Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Być może, jednak jeszcze ani jeden telefon z Androidem 5.0 nie dostał wsparcia developerskiego. Samsung Galaxy J5 na start ma Androida 5.1. Wszyscy czekamy z niecierpliwością na ten moment, kiedy to developerzy wesprą naszego lizaczka (Androida Lollipopa) Ciekawe jak im pójdzie z andkiem 6.0 i jego pianką (Androidem Marshmallow) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Szkudlarek Opublikowano 27 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 @Patryk Szkudlarek jaka tam nową, to snapek 410 Chodzi mi o 64 bitową architekture procesora (dla jeszcze bardziej dociekliwych armv8 ) edit. / A właśnie, J5 dostanie Andka 6.0 ? NIc nie słychać, żeby była zapowiedziana aktualizacja przez samsunga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skuchacz Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Na razie ma 5.1 to jak dla mnie już jakaś zaleta... Sony Xperia M4 Aqua dalej się ubolewa z Androidem 5.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 5.1 zaleta? niebardzo.. nowy budżetowiec to dali nowego androida i na tym sie skończy.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Ja tam watpie by dali j5 andka 6.0 bo on nie z serii "Galaxy S" @Skuchacz a moja z1c ma update do 5.1.1 [emoji23] [emoji23] [emoji23] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 @DusieK wiadomo, że nie dadzą xDi mówiłeś że bedziesz wracał to kk Xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 @DaRkShAdOw jak narazie bateria dobrze trzyma, robie tescik [emoji14] mowilem ze ma update a nie ze wgrany [emoji23] [emoji23] [emoji23] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 @DusieK hahah, ale w sumie 5.1 faktycznie lepiej trzymie bateria itp. więc może bd git xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skuchacz Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Mam nadzieję, że na Xperie M4 Aqua wyjdzie ten update... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszhe Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Na razie ma 5.1 to jak dla mnie już jakaś zaleta... Sony Xperia M4 Aqua dalej się ubolewa z Androidem 5.0 Słyszałem że M4 Aqua ma dostać androida 6.0 z pominięciem 5.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skuchacz Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Słyszałem że M4 Aqua ma dostać androida 6.0 z pominięciem 5.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Prosił bym o pisanie postów na temat, a nie chwalenia się który z waszych urządzeń dostanie androida najnowszego etc, dziękuje za uwagę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Szkudlarek Opublikowano 18 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Światełko w tunelu już jest http://forum.cyanmod.pl/index.php/topic/6196-twrpgalaxy-j5-twrp-recovery/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Moze jakis rom wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skuchacz Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Ciekawe kiedy coś na Xperie M4 Aqua ruszy [emoji14] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Piszesz w dziale i temacie dla J5 wiec pisz o j5 a nie o innym telefonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad Paszek Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Czy pojawiły się jakieś nowe wieści w sprawie aktualizacji Samsung Galaxy j5 do 6.0? Czy dałoby się stworzyć własny ROM lub czy będzie CM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Szkudlarek Opublikowano 31 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Na razie nie ma zadnych romow, xposed dzialają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pta Siory Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 A gdyby tak zrobić portowanie romu? Albo pobrać cyanogenmod 13.0, wyciąć kernel z cyanogenmod i zamiast tego kernel od producenta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 to nie jest takie proste. jakby tak było to każdy by sobie Rom zrobił. to jest w ogóle inaczej chociażby nawet ten kernel.. musi być kompatybilny z romem i telefonem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pta Siory Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Ja w sumie chętnie bym spróbował zrobić portowanie romu tylko nie wiem z jakiego modelu który ma taką samą ilość RAMU,taki sam procesor itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi