xJacub Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 witam mam problem z aktualizacja systemu. posiadam telefon SONY XPERIA M2 z androidem 4.4.4 i pisze mi ze jest aktualizacja systemu, pobieram ja i jest napisane ze nie można zweryfikować końcówka tej aktualizacji to 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 wgraj najnowszego stocka zaktualizowanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xJacub Opublikowano 26 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 a z kad moge pobrac, bo bylem na tej stronie co podales ale nie widzialem. podassz jeszcze raz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xJacub
witam mam problem z aktualizacja systemu. posiadam telefon SONY XPERIA M2 z androidem 4.4.4 i pisze mi ze jest aktualizacja systemu, pobieram ja i jest napisane ze nie można zweryfikować końcówka tej aktualizacji to 13
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi