jansens Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Dzisiaj wgrałem sobie CM 12.1-20150925-NIGHTLY-i9100. Osobiście bardzo mi sie podoba jednak brakuje mi dość istotnej dla mnie rzeczy. Mianowicie przy wyborze rozdzielczości zdjęć są tylko proporcje (4:3). Przydał by sie jeszcze normalne 2Mpx zdjęcia Tak samo brakuje tej opcji w nagrywaniu wideo. Z tego co pamiętam w CM11 były różne typy rozdzielczości zdjęć. Proszę w najbliższej aktualizacji o dodanie tych opcji do aparatu. (szukałem w komórce coś ala "prześlij opinie" jednak nie znalazłem dlatego piszę tutaj) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Aparat Google może załatwi sprawę Ale.. Wait wait wait.. Prosisz ludzi z tego forum? Nie ta droga kolego. To forum niestety nie jest powiązane z Cyanogenmod.Inc wiec nie tu takie prośby, nie my robimy te romy.. Tylko piszemy poradniki jak je wgrać i pomagamy gdy cos jest wówczas nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 @jansens spróbuj focal camera, google camera, hr camera, bądź poszukaj jakiś przesortowanych apek od kamery, na przykład z xperi honami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jansens Opublikowano 27 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 @PeliKan Ok. dzięki. a wiesz może gdzie znajde stokowe apki z samsunga galaxy s2? Chodzi mi o S kalendarz, notatnik tego typu apki. Te dostępne w google play np "dokumenty" zajmuje około 80 MB. poza tym juz sie przyzwyczaiłem do tych starych apek a poza tym zajmują o wiele wiele miejsca. DaRkShAdOw dzieki za info. a prośby o poprawki i propozycje pewnie pisać na http://forum.cyanogenmod.org/ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 @jansens Pod tym linkiem możesz spokojnie pisać, aczkolwiek najlepiej pisać bezpośrednio do Caio Schnepper aka Lysergic Acid. Stare appki ciężko już dostać a ich instalacja może być niemożliwa. Poszukaj sobie launchera wraz z tymi rzeczami na xda. Kiedyś widziałem coś takiego ale już nazwy nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Na Galaxy mini 2 Był launcher z jakimiś apkami. Był notatnik na 100% (plan lekcji na nim pisałem xD) Więc możesz pobrać i wyciągnąć ale nie daję 100% sznasy działania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Piszecie w dziale o propozycjach i błędach forum.. przenosimy.Proszę o dodanie... i umiejętne posługiwanie się logiką na forum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi