Matikil MUSIC Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 CHODZI O TELEFON LIVE 2,chcę wiedzieć czy da się naprawić błąd ''encryption unsuccessful'' i jak wysyłałem link z zdj oczywiście nie moje ale takie same przycisk resetu nie pomaga i reset ręcznie czyli to przygłaszanie i włączanie tez nie pomaga wipe resetowałem i hard reset i nic pomocy! PROSZĘ O POMOC!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 @Matikil MUSIC nie musiałeś krzyczeć,zbootj urządzenie do custom recovery i zrepartycjonuj partycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matikil MUSIC Opublikowano 25 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 YYY...... może prościej xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 W recovery zrób "Wipe data/factory reset" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matikil MUSIC Opublikowano 25 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 @DaRkShAdOw Brałem i to samo może coś innego albo ile by kosztowała naprawa androida?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Trochę by wzięli może z 50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matikil MUSIC Opublikowano 25 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 @DaRkShAdOw Ok czyli rozwiązania nie ma??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Nie widzę, może Pelikan da rade, on jest bardziej ogarnięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matikil MUSIC Opublikowano 25 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Ok to ja czekam na rozwiązanie może ktoś mi pomoże a więc pomoc mile widziana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 @Matikil MUSIC masz w custom recovery opcję repartycji tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matikil MUSIC Opublikowano 25 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 @PeliKan Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 @Matikil MUSIC to jej użyj xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matikil MUSIC Opublikowano 27 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 @PeliKan Ale to NIE DZIAŁA! :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi