miko1282 Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Witam, otóż na mojej l5 zainstalowałem Cyanogenmod recovery i bardzo bym chciał aby zainstalować CWM ale w żaden sposób nie mogę tego zrobić. Proszę Was o pomoc bo wiem ze ktoś z Was jest w stanie mi pomóc! Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r0xden Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Zainstaluj tak jak ze zmianą recovery że stock na cwm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 @miko1282 pobierasz terminal emulator, wpisujesz w nimsu [enter] reboot-bootloader [enter]podłączasz pod PC i w fastboocie wpisujeszfastboot flash recovery recovery.imggdzie recovery.img to te recovery które chcesz wgrać i enter 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
miko1282
Witam, otóż na mojej l5 zainstalowałem Cyanogenmod recovery i bardzo bym chciał aby zainstalować CWM ale w żaden sposób nie mogę tego zrobić. Proszę Was o pomoc bo wiem ze ktoś z Was jest w stanie mi pomóc! Dzięki.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi