Gronie 2013 Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Witam, chciałbym wgrać CyanogenMod 10 albo jakiś lepszy, tylko nie wiem jak. Znajdowałem na XDA na przykład CyanogenMod 10.2 ale nie umiem nic, nawet Clockworka nie umiem wgrać, pomoże ktoś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Wgrywasz przez program odin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gronie 2013 Opublikowano 22 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Tylko komp nie widzi fona a ja i tak nie wiem jak się wgrywa Clockworka :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r0xden Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Jeśli komp nie widzi kompa zainstaluj Kiesa lub sterowniki USB.Clockworkmod w odinie wgrywasz przez kliknięcie PDA i wybranie pliku, a następnie rozpoczęcie flashowania "Start" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gronie 2013 Opublikowano 22 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Mam sterowniki, tylko odin nie wykrywa to w trybie download Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Skąd sterowniki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gronie 2013 Opublikowano 22 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Z Kiesa, ale już wgrałem Clockworka, na innym kompie zadziałało. A czy ktoś mógłby podać linka do w miarę działającego ROM'a na ten telefon, bo na XDA nie było linku do pobrani, byłbym wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r0xden Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 http://forum.cyanmod.pl/index.php?/topic/1363-[Galaxy-i5510]-CyanogenMod-10.2/-11---nieoficjalny/testowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gronie 2013 Opublikowano 24 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Linki wygasły ja zainstalowałem dzisiaj jakiś CM, ale tak badziewny, że nie chce mi się o tym pisać dlatego szukam innego Ok znalazłem już fajny Cyanogen 9, temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Problem został rozwiązany lub temat wyczerpany. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gronie 2013
Witam, chciałbym wgrać CyanogenMod 10 albo jakiś lepszy, tylko nie wiem jak. Znajdowałem na XDA na przykład CyanogenMod 10.2 ale nie umiem nic, nawet Clockworka nie umiem wgrać, pomoże ktoś ?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi