DusieK Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Ema xD wiem że glupie pytanie no ale, opłaca się wgrywać KitKata ? Głównie chodzi mi o dłuższy czas pracy na baterii lecz przeraża mnie ten interfejs :/ Jak wielu wam wiadomo interfejs KitKata a Lollipopa u Soniakach to jak piekło i niebo i pytanie takie czy macie jakiś sposób by sie nie odstraszyć ..PS. Nie bd wgrywał innych custom romów bo mam gwarancje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 @ nie znam urządzenia w którym po aktualizacji androida do wyższej wersji stan działania na baterii nie był taki sam/dłuższy jak na poprzednim firmware Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 19 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Ja znam .. Moj telefon :v cos mu lollek odwala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Nie, nie opłaca się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 19 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Nawet dla dluzszego dzialania baterii ? :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Praktycznie i tak nie ma różnicy jak np. na kitkacie trzyma 26 godz a na lollipopie 25 godz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 20 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Przy moim uzytkowaniu ma .. I to wielka :v KitKat wgrany, jakos ten interfejs przeboleje bynajmniej sa motywy zamykam <p>Problem został rozwiązany lub temat wyczerpany. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem <br />Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi