PeliKan Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Witajcie, interesuję mnie telefon w przedziale cenowym od 700zł do 1000zł, no maksymalna granica 1200złzamierzam katować urządzenie jak się da, czyli użytkować je w 200% moje wymagania co do niego4 rdzeniowy snapek, minimim 600z 2 gb ramuz dość przyzwoitą pamięcią wewnętrznąjak i układem graficznym też przyzwoitymwsparcie developerskie oczywiście że musi być, musowo ekran od 5 cali do 5,5, minimum tej jakości jakiej mam w 4iksie (True HD IPS)aparat... by był lepszy od mojego z 4ksa XDLTE, nie koniecznie, u mnie i tak LTE w wiosce nie ma, a w miejscowości obok ledwo ściąga w centrumhmmm... w oko wpadła mi Xperia Z2, co o niej sądzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hyniek Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Z2 jest dobrym wyborem ale aparat nie zachwyca w porwnaniu z G2 i G3, które można dostać za te sumke. Możesz się również przyjrzeć OnePlus One i Xiaomi Mi3/4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r0xden Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 bierz xperię z2, ewentualalnie łatwego do modowania szajsunga s4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 18 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 @Hyniekpoczątkowo chciałem sobie kupić 1+1, niestety jest out of stock a podejrzewam że już nie wróci przez produkcje 1+2, a z allegro 1+1 nie mam zamiaru kupowac, inne telefony mogę kupić, 1+1 z allegro nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Z2 to dobry telefon wszystkie zetki od Sony nadal wspierane mam Z1C i nie narzekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 10 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Przeholowałem troszkę bo wydałem więcej niż 1000zł XDKupiłem nową Xperie Z2 razem z stacja dokującą, także temat zamykam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
PeliKan
Witajcie, interesuję mnie telefon w przedziale cenowym od 700zł do 1000zł, no maksymalna granica 1200zł
zamierzam katować urządzenie jak się da, czyli użytkować je w 200%
moje wymagania co do niego
4 rdzeniowy snapek, minimim 600
z 2 gb ramu
z dość przyzwoitą pamięcią wewnętrzną
jak i układem graficznym też przyzwoitym
wsparcie developerskie oczywiście że musi być, musowo
ekran od 5 cali do 5,5, minimum tej jakości jakiej mam w 4iksie (True HD IPS)
aparat... by był lepszy od mojego z 4ksa XD
LTE, nie koniecznie, u mnie i tak LTE w wiosce nie ma, a w miejscowości obok ledwo ściąga w centrum
hmmm... w oko wpadła mi Xperia Z2, co o niej sądzicie?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi