xKeganx Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Rota zrobiłem programem Kingo root apk i za chiny usunąć nie mogę go ani universal unrootem ani supersu i innymi unrootami jaki program go usunie skutecznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 adb shellsurm /system/app/SuperSu.apkrm /system/xbin/surm /system/bin/su 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xKeganx Opublikowano 15 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 A można trochę jaśniej dla zielonego? Chyba nie da rady pisze że plik tylko do odczytu dziadostwo jakieś po zabezpieczane czy jak? Ręcę mi opadają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 @dasiek a mount rw zapomniałeś? @xKeganx musisz wprowadzić komende by zamontować partycję systemową na RW,mount -o rw,remount -t yaffs2 /dev/block/mtdblock0 /systema dopiero potem te cmd co Ci podał @dasiek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xKeganx Opublikowano 16 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 (edytowane) nie wiem dobrze to zrobiłem bo dalej nicMożna tłumaczenie dla zielonego idioty? Może źle wpisywałem że stacjami czy coś? Edytowane 18 Września 2015 przez PeliKan Obrazki/Zdjęcia dajemy jako załącznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xKeganx
Rota zrobiłem programem Kingo root apk i za chiny usunąć nie mogę go ani universal unrootem ani supersu i innymi unrootami jaki program go usunie skutecznie?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi