KitLer Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Witajcie. Ostatnimi czasy przeglądam olx i natrafiłem na tohttp://olx.pl/i2/oferta/samsung-galaxy-ace-2-CID99-IDbI3RL.html#:b6457e1927180 zł do negocjacji i mogę mieć odbiór osobisty. Mini 2 nie wystarcza a chcę dotrzymać chcoiaż do maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 ehe http://olx.pl/oferta/samsung-galaxy-ace-2-ladowarka-pudelko-CID99-IDbHxTJ.html#cd5853b33f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 14 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Słuchawki by się przydały noi kabel... Ten mój ma wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 wg mnie trochę drogo, ja swojego za 110 kupiłem ze słuchawkami ładowarką papierami pudełkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rinkazki Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 może policytuj tego: http://allegro.pl/samsung-galaxy-ace-2-stan-idealany-polecam-i5664949967.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 14 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Meh. Mini 2 nie jest taki zły ale pasowałoby coś szukać. Ace jest mi znany ale może coś innego? O ile nie uda się mi się odkupić ace'a od ciotki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 ace duużo lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 14 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 768MB ram z lekka odstarsza ale chyba się zdecydowałem Na ace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Z tym RAMem w sumie nie jest tak źle, s3 mini ma 1gb i procek 1,0 a nie ma aż tak dużej różnicy jak mi sie zdawalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 15 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 A odblokowywałeś 624 MB? Bo wtedy dopiero chodzi nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 ta,po wgraniu kernela Chrono odblokowalo się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hyniek Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Za tyle to S2 da sie kupić, Ace dwojeczke sprzedalem pol roku temu za 120, nie jest warty wiecej niz 100zl 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 17 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Oficjalnie bierem go za 80 zł. 80 zł dostałem za dziesiejsze imieniny Za tą cenę się nie zastanawiamWynegocjonowałem 165 zetaDobra, licytacja poszła się za przeproszeniem pie******Teraz zastanawiam się nad S2 plus http://olx.pl/oferta/samsung-galaxy-s2-plus-CID99-IDbIXaP.html#eb9eb60d62Brać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rinkazki Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Nie, S2 zwykłą tak. Z plusem nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 18 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 A czemuż? Ma wsparcie CM i w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rinkazki Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Np poprzez to że ma architekturę Mali, gorille glass, więcej custom romów etc. Jedynie jest starszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Bierz S2 to wciąż dobry telefon. Ma wsparcie może już nie tak wielkie jak kiedyś ale masz w brud ROM'ów do wyboru, do koloru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
KitLer
Witajcie. Ostatnimi czasy przeglądam olx i natrafiłem na to
http://olx.pl/i2/oferta/samsung-galaxy-ace-2-CID99-IDbI3RL.html#:b6457e1927
180 zł do negocjacji i mogę mieć odbiór osobisty. Mini 2 nie wystarcza a chcę dotrzymać chcoiaż do maja
16 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi