kinomam0 Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Jest to skrypt polepszający działanie systemu Android sprawiając ze jest szybszy poprzez oczyszczanie pamięci ram Pamiętaj ze używasz tylko na własną odpowiedzialność i nikt nie ponosi odpowiedzialności za ewentualne szkody !!! Adrenalina jest kompatybilna ze wszystkimi romami , skryptami , modami. Autor zaleca korzystać przed graniem Wymagania:RootBusyboxTerminal Emulator Instalacja:Pobierz skrypt i umieść go na karcie SDWejdź w CWMW "mounts and storages" zamontuj system (mount/system)Wgraj Adrenaline używając opcji "install zip..."Rebot Jak wznowisz system wejdź w Terminal i wpisz następujące polecenia :suboost Pamiętaj ze z każdym restartem telefonu musisz wpisać komendy w terminalu aby aktywować Download http://www.mediafire.com/?mc9r743oswc5pbx Uninstallerhttp://www.mediafire.com/?5yh5auass83xiuc Gdybyś chciał odinstalować skrypt Screenshot:Przed Memory Free: 44,1172 MB Po Memory Free: 95,9102 MB pamięci Freed: 51,793 MB Oryginalny temat http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1542602 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeregowy Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Super, wszystko ładnie śmiga! Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Download98 Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Jak mam zainstalowanego Pure Perfomances X, to nie będzie się nic ze sobą gryzło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 najprawdopodobniej tak, większość skryptów się ze sobą gryzie :/ hmmm... zrób nandroid backup i sprawdź i napisz czy nie gryzie się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 wg mnie nie powinny się gryść, jest tu tylko jeden skrypt, który chyba tylko zwalnia pamięć RAM, a w PurePerformance jest ich więcej ale nie ma skryptu boost więc możesz instalować, ale nigdy nic nie wiadomo, więc najlepiej będzię jak napisał @PeliKan zrobić ten backup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 zrobienie nandroid backup jest zawsze wskazane, ja osobiście mam oddzielny folder z nandroid backup na komputerze, tak na wszelki wypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 zrobienie nandroid backup jest zawsze wskazane, ja osobiście mam oddzielny folder z nandroid backup na komputerze, tak na wszelki wypadekno ja tak samo, zawsze jak instaluje coś co może uwalić tela to od razu robię nandroid backup, albo chociaż aplikacji w Titanium Backup 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Download98 Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Niby działa, ale RAMu ile było, tyle jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 przecież to nie powiększa ilości ramu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Download98 Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Nie powiększa ale zwalnia, czyli np. w użyciu standardowo miałem ok. 200 MB, to powinno zwolnić trochę, żeby więcej było wolnej, a jest tyle samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi