hyrus1 Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 witam czy ktos spotkal sie z ochronna szyba hartowana na ekran, na allegro sa ale bez zaokraglenia, obecnie mam folie na calym ekranie, ale wygieta szyba bylaby lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Poprawiłem temat. Na przyszłość proszę się stosować do regulaminu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyrus1 Opublikowano 13 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 ok pierwszy post pierwsze bledy i ponawiam zapytanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Mozliwe ze jeszcze na ten model nie ma, musisz poczekac lub zajrzec w sklepie samsunga czy juz cos jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyrus1 Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Mozliwe ze jeszcze na ten model nie ma, musisz poczekac lub zajrzec w sklepie samsunga czy juz cos jest obawiam sie ze moze juz nie wyjsc na ten model, na s6 jest cena troche wysoka ale wiem ze taka szyba jest warta swojej ceny, owszem sa szyby na edga ale nie na caly ekranobawiam sie ze moze juz nie wyjsc na ten model, na s6 jest cena troche wysoka ale wiem ze taka szyba jest warta swojej ceny, owszem sa szyby na edga ale nie na caly ekranUWAGA UWAGA UWAGA czas odswiezyc temat, chyba znalazlem szybe hartowana na note edge - chroniaca caly ekan - wygieta.zaraz zloze zamowienie, bede czekal na przesylke, i zdam relacje po otrzymaniu przesylki....obawiam sie ze moze juz nie wyjsc na ten model, na s6 jest cena troche wysoka ale wiem ze taka szyba jest warta swojej ceny, owszem sa szyby na edga ale nie na caly ekranUWAGA UWAGA UWAGA czas odswiezyc temat, chyba znalazlem szybe hartowana na note edge - chroniaca caly ekan - wygieta.zaraz zloze zamowienie, bede czekal na przesylke, i zdam relacje po otrzymaniu przesylki....kupione, czas dostawy dlugi, pomiedzy 11-18 grudnia, dostepne rozne kolory, bialy, czarny, bezbarwny, zloty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 na zdjęciach to mi bardziej wygląda na digitizer a nie szkło hartowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyrus1 Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 szklo hartowane na 100 proc- jestem pewien, w opisie jest napisane szklo hartowane ochrona ekranu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 nie no ok tylko właśnie zdjęcia mnie zmyliły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyrus1 Opublikowano 21 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 nie no nie no ok tylko właśnie zdjęcia mnie zmyliłynie no spoko zobaczymy jak szyba lezy- napewno zdam relacje, tylko trzeba poczekac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyrus1 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 szyba dotarla po dlugim czasie bo paczka zaginela. Szyba wg mnie sredniej jakosci, jest sliska, nie jak folia ktora mialem zalozona, ranty szyby nie sa zaokraglone, przy zaokragleniu ekranu lekko jakby nie spasowana, ale nie ma tragedii, jak zrobie foty to wrzuce. Zamowilem w miedzy czasie inna, bezbarwna jak tradycyjne szyby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Też miałem problemy z LG G flex i folią do niego. Jak kupiłem folie, to sam musiałem ją docinać, aby pasowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyrus1 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 ogolnie lipa, przyszla druga szyba miala byc inna, no przyszla inna pod wzgledem koloru, zamiast bezbarwnej w 100 proc przyszla srebrna odmiana tej co kupilem, obejrzalem ja dokladnie i to zabarwienie srebrne to naklejka, z obustronna warstwa kleju. Czyli wyglada na to ze szyba sie przykleja do ekranu w miejscach gdzie jest warstwa zabarwiona. Wg mnie lipa nie polecam tych szyb. Dodatkowo po kilku dniach uzywania zauwazylem ze sie szybko brudza od palcow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi