VAdamV Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Witam. Szukam telefonu który będę mógł kupić używany za max 550 zł Parametry jakie mnie interesują:RAM - minimum 1,5 gbProcesro - 4 rdzeniePamięć - minimum 16 gb Do tej pory znalazłem:Xperia ZLG optimus GNexus 4 Galaxy s3 neo i lteGalaxy s4.Jeśli znacię telefony które mają takie lub lepsze parametry a ich nie wymieniłem lub proszę o informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r0xden Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Nexus 4, dobry telefon bez nakładek systemowych. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VAdamV Opublikowano 12 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Nexus 4 odpada. Jesli miał bym kupić telefon bez kart sd to musiał by mieć minimum 32 gb pamięci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zacksu22 Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Nexus 4 odpada. Jesli miał bym kupić telefon bez kart sd to musiał by mieć minimum 32 gb pamięciZ tego co się orientuje. To nexusów kilka wersji wychodziło kiedyś. I była wersja 64gb chyba. A na pewno 32gb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Nexus lub Xperia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
VAdamV
Witam. Szukam telefonu który będę mógł kupić używany za max 550 zł
Parametry jakie mnie interesują:
RAM - minimum 1,5 gb
Procesro - 4 rdzenie
Pamięć - minimum 16 gb
Do tej pory znalazłem:
Xperia Z
LG optimus G
Nexus 4
Galaxy s3 neo i lte
Galaxy s4.
Jeśli znacię telefony które mają takie lub lepsze parametry a ich nie wymieniłem lub proszę o informację
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi