VaX Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Witam !Mam zablokowany ekran i wyłączony tryb debugowania USB czy jest jakaś możliwość żeby przwrócić telefon do użytku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r0xden Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Zapomniałeś wzoru/hasła odblokowania?Zaloguj się na telefonie przez konto Google. Wpisz 5 razy nie prawidłowe hasło i kliknij "Nie pamiętam hasła" lubWyłącz telefon, uruchom w trybie recovery (vol+ home power) i wybierz opcję wipe data/factory reset 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VaX Opublikowano 6 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 W tym rzecz że tryb recovery nie działa :/ telefon wibruje gdy uzywam tej kombinacji i nic czarny ekran. Próbowałem już instalować CWM przez odina, też nic nie dało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Custom Recovery przeznaczone na twoj model ? Moze TWRP z naszego forum pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skuchacz Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Miałem też telefon Galaxy Trend. Spróbuj starszej wersji Odina. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VaX Opublikowano 7 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Również nie działa :/ każde cwm twrp z tego forum instalowałem i nic nie podziałało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 wgraj stock firmware, tu masz linkhttp://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/4959-lgsamsung-sk%C4%85d-wzi%C4%85%C4%87-stocki/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VaX Opublikowano 8 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 stockowe romy nic nie dają. Nadal jest prośba o zalogowanie do googla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Ale teraz powinieneś moc wejść w recovery, chyba znasz kombinację hm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Wgraj TWRP, usun system i wgraj stock odinem .. Ale pamietaj wszystko robisz na wlasna odpowiedzialnosc .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 @up ale po co skoro teraz może wejść w recovery i zrobić wipe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 No moze, sorki przeczytalem ze mu wipe nie pomaga :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skuchacz Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Tak trudno inną wersję Odina pobrać? Ludzie... Przecież napisałem, że miałem ten telefon i to wina wersji Odina. 2.03? 2.77? Już nie pamiętam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Tez mialem ten telefon i mi jakos odin w wersji 3.15 bardzo dobrze dzialal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
VaX
Witam !
Mam zablokowany ekran i wyłączony tryb debugowania USB czy jest jakaś możliwość żeby przwrócić telefon do użytku?
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi