lollipopkk Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Witam. Mam na laptopie Asus Windows 10. Podłączam telefon przez kabel usb i na telefonie klikam Router przez USB. Komputer nie reaguje na to, że udostępniam internet. Proszę o szybką pomoc. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 witaj, musisz zrobić mniej więcej jak na tym poradnikuhttp://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1333-fastboot-adb-driver-fix-dla-windows-8-z-komunikatem-wating-for-devices/on działa też na 10tce, z tym że musisz odnaleźć drogę do zbootowania windows pe, u mnie z tym nie było problemów, gdyż mam dodatkowo zapisaną win10 tech preview na pc,hmmm....zrób taklogowin+rpotem msconfigi daj czas w zakłądce rozruch na na przykład 10 i reszte zrób jak na poradniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
lollipopkk
Witam. Mam na laptopie Asus Windows 10. Podłączam telefon przez kabel usb i na telefonie klikam Router przez USB. Komputer nie reaguje na to, że udostępniam internet. Proszę o szybką pomoc. Pozdrawiam.
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi