A_Bogush Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Cześć potrzebuję pomocy, ponieważ nie zrobiłem kopii backupu przed wgraniem cuatom Rom i teraz szukqm nandroid backup dla One X CID Orangb10, hboot 1.73, version main 4.21.69.4. Jeżeli ktoś na forum mógł wrzucić backup byłbym bardzo wdzięczny Wysłane z mojego One X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 więc tak, nie możesz poprostu zwyczajnie wgrać stock rom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 A_Bogush Opublikowano 3 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 W takim razie może jestem niedoinformowany istnieje stock rom do pobrania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Tutaj jest tutorial może jutro napiszę na forum po polsku http://www.youtube.com/watch?v=b_2FzfSNm4c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 A_Bogush Opublikowano 3 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Ale w takim razie musiałbym znaleźć RUU pod mój telefon, a takowego nigdzie nie znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Właśnie tez nie mogę znaleźć... może ktos podrzuci ten backup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 A_Bogush Opublikowano 5 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Jeżeli nie znajdzie się taki backup, to nie ma innego wyjścia powrotu do stocka ? Rozumiem, że Rom'ów takich jak MaximusHD i ARHD też nie mogę wgrać na swój telefon. Mam aktualnie AICP 5.1.1 Edit. backup stąd chyba nie będzie pasował ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
A_Bogush
Cześć potrzebuję pomocy, ponieważ nie zrobiłem kopii backupu przed wgraniem cuatom Rom i teraz szukqm nandroid backup dla One X CID Orangb10, hboot 1.73, version main 4.21.69.4. Jeżeli ktoś na forum mógł wrzucić backup byłbym bardzo wdzięczny
Wysłane z mojego One X przy użyciu Tapatalka
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi