dasiek Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Widżecik Umożliwiający szybkie restartowanie telefonu za pomocą guziczka na pulpicie(napisane dla Przyjaciela ) Wymaga uprawnień roota! R3boot.zip 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinomam0 Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 spoko zmień nazwę na hard reboot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Nie spoko tylko punkty się przyznaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Przepraszam ale blok ID #span zasłania cały ekran główny..... Nie rozumiem Treści wypowiedzi. Ma ona związek z aplikacją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek95112 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Fajne i przydatne Ta aplikacja wpisuje w shel reboot? Robiłem nie dawno apke z rebootem i były 2 opcje: reboot w shelu, oraz powermanager.reboot(niestety tu apk trzeba kompilowac jako systemowaą ) Ciekawe, czy da się inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Nie korzystałem z powermanager , używałem do tego klasy Procces i funkcji exec("reboot") Nie znalazłem innej metody a dobrze wykonanym proccesem można fajne rzeczy na telefonie zrobić. A do tego SU dodać i cały telefon stoi otworem. Dlatego korzystam z metody wpisywania w shell. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi