Woytek Dozd Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Witajcie. Błagam o pomoc z góry.. Chciałem wgrać CM 12.1, zrobiłem wipe, a teraz telefon się nie włącza.. pokazuje się tylko logo LG, co robić? PS. uzywalem TWRP jakiegos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r0xden Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Poprawiłem temat i przeniosłem do odpowiedniego działu, na przyszłość stosuj się do regulaminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 @Woytek Dozd po wipe softbrick poczekaj maks 10minut, jak nie odpali to wgraj stocka na nowohttp://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/4959-lgsamsung-sk%C4%85d-wzi%C4%85%C4%87-stocki/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Woytek Dozd Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 telefon obecnie poleciał na gwarancję, zobaczymy co się stanie. metodą KDZ próbowałem, ale nic z tego. program zawieszał się i wyskakiwał błąd pliku PS: w komisie panowie probowali cos z tym zrobic i powiedzieli ze oni nie dadza rady i do producenta odesla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Woytek Dozd
Witajcie. Błagam o pomoc z góry.. Chciałem wgrać CM 12.1, zrobiłem wipe, a teraz telefon się nie włącza.. pokazuje się tylko logo LG, co robić?
PS. uzywalem TWRP jakiegos
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi