Woytek Dozd Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Witajcie. Błagam o pomoc z góry.. Chciałem wgrać CM 12.1, zrobiłem wipe, a teraz telefon się nie włącza.. pokazuje się tylko logo LG, co robić? PS. uzywalem TWRP jakiegos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Popraw temat na ten, zgodny z regulaminem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Musisz powrócić do stocka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 seba940823 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 skoro pokazuje Ci się logo LG, a masz CM, to spróbuj reinstall Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Proszę nie odkopywać tematów, tylko je zgłaszać. Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Woytek Dozd
Witajcie. Błagam o pomoc z góry.. Chciałem wgrać CM 12.1, zrobiłem wipe, a teraz telefon się nie włącza.. pokazuje się tylko logo LG, co robić?
PS. uzywalem TWRP jakiegos
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi