krzmag Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Witam jak w temacie... mam ustawiona sygnature Wlasna... Czy to kwestia nowszych wersji appki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 ale w sensie twojej sygantury czy czyjejś? bo tapatalk nie obsługuje sygnatur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzmag Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Mojej. Od kiedy nie pokazuje... Sygnatur mam na mysli podpis cos w stylu: "wyslane za...." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 aa to wiem wchodzisz w tapatalka klikasz na dole 1 ikonke od prawej, potem ten trybik w prawym górnym rogu, potem ustawienia i edycja sygnatury, tam wybierasz którąś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzmag Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Hehe... i tak mam. Nawet wybralem Wlasna i cos tam napisalem. Ale nie wyswietla pod postami.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Na innym forum sygnatura mi się wyświetla normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzmag Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Tez masz wlasna? -czy proponowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Proponowaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzmag Opublikowano 20 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Yhy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi