_-_Lolek_-_ Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Mój największy dylemat ;\ Nie wiem który telefon wybrać. Może ktoś korzysta z tych telefonów i może mi wymienić wady i zalety ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r0xden Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Ja na twoim miejscu brałbym Galaxy s5, będzie długie wsparcie deweloperskie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 oneplus one ma domyślny os cyanogenmodu, z czym to się równa zawsze najnowsza wersja oprogramowania, a samsung, plastikowy, łatwo modowany, który dostanie co najwyżej 1 update i po tym samsung go uśmierci w wsparciu technicznym, wtedy zostaje Ci wsparcie CyanogenModu,moim zdaniem 1+1 jest lepszy, dlaczego? bo jest tańszy, oraz porządnie wykonany, jak i tak samo dobry/lepszy parametrowo, jedyny minus to brak czytnika karty pamięci 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Również jestem za one plus one. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 one+ one definitywne. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Biorac SGS5 zamiast 1+1 zrobilbys duuuuuzy blad bier 1+1 [emoji14] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r0xden Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Jeśli zależy Ci na dużej wydajności bierz 1+1. 1+1 ma większy i gorszy ekran (SGS5 ma 5.10" cali SAMOLED a 1+1 5.50" IPS-TFT) i mniej pikseli na cal (432ppi w SGS5 vs 401ppi w 1+1) w porównaniu do SGS5. OnePlusOne ma lepszy aparat przedni w porównaniu do SGS5 (5mpx vs 2mpx) lecz to S5 ma lepszy aparat tylni (16mpx vs 13mpx). Oba urządzenia posiadają te same procesory i grafikę o takim samym taktowaniu, lecz 1+1 ma 1GB RAM więcej. SGS5 ma IP67. Wybór należy do Ciebie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 seelvinho Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 OPO jest bardziej wydajniejsze od S5, poza tym tańsze .Bierz bez wahania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _-_Lolek_-_ Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Dziekuje wszystkim za odpowiedzi. Wybralem OPO poniewaz mi najbardziej odpowiadal i mysle ze sie nie zawiode. Zamowilem go dzisiaj i mysle ze w nastepnym tygodniu bedzie. Mam nadzieje ze nie wystraszy mnie jego wielkosc . A tak to dziekuje za opinie. Nie moge juz sie doczekac. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 @_-_Lolek_-_ prosimy o wyrażenie opinii na temat tego telefonu w temacie http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/5237-oneplus-one-opinie-na-temat-telefonu/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
_-_Lolek_-_
Mój największy dylemat ;\ Nie wiem który telefon wybrać. Może ktoś korzysta z tych telefonów i może mi wymienić wady i zalety ?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi