CyanRoot Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Szukam najnowszej nakładki Touchwiz która działałaby z miom telefonem SGS 3 Mini. Najważniejsze żeby posiadała wszystkie aplikacje np:S Voice, Samsung apps itp. posiadam Cyanogenmod 12.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 o to chodzi? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pieczyrak.touchwizcm12&hl=pla ta reszta jest wg mnie niepotrzebna svoice? po co? wybieranie głososwe ma takie funkcje. samsung apps? niema nawet 1/4 tego co jest w sklepie google play Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanRoot Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Dzieki ale nie ma jakiegoś launchera który instaluje się przez recovery i ma chociaż zainstalowane Samsung apps. Może być dla wersji CM11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 launcher: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.s.launcher&hl=plsamsung apps nie znalazłem niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Wiem o co ci chodzi dokladnie. Zainstaluj Virginity V14 to będziesz zadowolony. Albo Project Noble v2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Albo note 3 launcher by dragules (mogłem zrobić literówke) i s4 waether widget, co do reszty apek, wiem z własnego doświadczenia że jak dograsz framework to galaxy shop powinien działać (testowane na ace 2 z cm10.2) to w teori powinny te apki też pójść po wgraniu frameworka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r0xden Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 @PeliKan dasz linka? bo nie mg znalesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 @Renox do launchera i widgetów, tak? Proszę http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2451573 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
CyanRoot
Szukam najnowszej nakładki Touchwiz która działałaby z miom telefonem SGS 3 Mini. Najważniejsze żeby posiadała wszystkie aplikacje np:S Voice, Samsung apps itp.
posiadam Cyanogenmod 12.1
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi