Skocz do zawartości
  • 0

[Sony Xperia L] Problem z bootloaderem

piter383

Pytanie

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

daj mi więcej info, jak odblokowywałeś, logi od Flashtoola etc

• 0

Podłączałem L-kę do flashtoola w trybie bodajże fastboot. ( VOL + i kabel od PC ). Flashtool mówi bez przerwy o sterownikach które instaluje już któryś raz z kolei....

10/014/2015 10:14:18 - ERROR - Drivers need to be installed for connected device.
10/014/2015 10:14:18 - ERROR - You can find them in the drivers folder of Flashtool.

EDIT: Dodam że teraz flashtool teraz odmawia zainstalowania sterewników... Nie mam pojęcia dlaczego... ( Używam win10 jeżeli ma to znaczenie)

• 0

Więc problem leży po stronie Win10

Musisz jakoś obejść kolego... to wygląda tak.

Windows teraz sprawdza datę ważności sterowników, jeżeli już są dla niego za stare, to nie pozwala ich zainstalować.

Trzeba mu to wyłączyć lub użyć innej metody np fastboota.

• 0

Pomożesz mi z tą metodą fastboot? Jestem w tym słabo ogarnięty... Napiszesz mi jakąś instrukcję albo coś? Znalazłem jedną instrukcję na tym forum, lecz nie bardzo ją rozumiem... @NeoCM   Pisałeś ją Ty, możesz przetłumaczyć z polskiego na nasz?

FAILED <remote: Command did not succed>

finished. total time: 0.004s 

Zacząłem z fastbootem, Wyskoczyło to ( sądzę ze się nie udało ) Co dalej?

• 0

Problem został rozwiązany lub temat wyczerpany. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem :)
Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz - Warunki użytkowania, Polityka prywatności