piter383 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Witam, mam problem z bootloaderem. Gdy chcę go odblokować metodą flashtool program mówi że nie mogę go odblokować, lecz telefon po wpisaniu tego kodu ( *#*#7378423#*#*) mówi że bootloader odblokować mogę. Jakieś pomysły jak to ogarnąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 daj mi więcej info, jak odblokowywałeś, logi od Flashtoola etc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piter383 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Podłączałem L-kę do flashtoola w trybie bodajże fastboot. ( VOL + i kabel od PC ). Flashtool mówi bez przerwy o sterownikach które instaluje już któryś raz z kolei.... 10/014/2015 10:14:18 - ERROR - Drivers need to be installed for connected device.10/014/2015 10:14:18 - ERROR - You can find them in the drivers folder of Flashtool. EDIT: Dodam że teraz flashtool teraz odmawia zainstalowania sterewników... Nie mam pojęcia dlaczego... ( Używam win10 jeżeli ma to znaczenie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Więc problem leży po stronie Win10Musisz jakoś obejść kolego... to wygląda tak.Windows teraz sprawdza datę ważności sterowników, jeżeli już są dla niego za stare, to nie pozwala ich zainstalować.Trzeba mu to wyłączyć lub użyć innej metody np fastboota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piter383 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Pomożesz mi z tą metodą fastboot? Jestem w tym słabo ogarnięty... Napiszesz mi jakąś instrukcję albo coś? Znalazłem jedną instrukcję na tym forum, lecz nie bardzo ją rozumiem... @NeoCM Pisałeś ją Ty, możesz przetłumaczyć z polskiego na nasz?FAILED <remote: Command did not succed>finished. total time: 0.004s Zacząłem z fastbootem, Wyskoczyło to ( sądzę ze się nie udało ) Co dalej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 daj link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piter383 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Poradziłem sobie już, dzięki za pomoc chłopaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Problem został rozwiązany lub temat wyczerpany. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
piter383
Witam, mam problem z bootloaderem. Gdy chcę go odblokować metodą flashtool program mówi że nie mogę go odblokować, lecz telefon po wpisaniu tego kodu ( *#*#7378423#*#*) mówi że bootloader odblokować mogę. Jakieś pomysły jak to ogarnąć?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi