DaRkShAdOw Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 ZARÓWNO JA JAK I CAŁE FORUM NIE ODPOWIADAMY ZA WSZELKIE UCEGLENIA ITP. WSZYSTKO ROBISZ NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ!Jest to ROM MIUI przeportowany na Nexus 5.Problemy z ROMem:-Aparat crashuje po ustawieniu ISO na inny niż automatyczny.-Crash po wybraniu "Opcji dirac" w ustawieniach-Crashuje kiedy próbujesz oglądać video online-W zakładce pobierz podany FIXJak naprawić GPS:-Wrzuć framework-res.apk z naprawionym AGPS do /system/framework używając ADB lub innych podobnych.- Usuń sieciową lokalizację AMAP apk-Włącz GPS w ustawieniach -Pobierz aplikację status gps i wybierz "Download AGPS data"ROMFix-Wipe data i cache-Zainstaluj ROM-Zainstaluj Fix-Reboot! Prosiłbym kogoś o screeny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol Kopeć Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Heja. wgrywal juz ktos ten rom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zaryzykuj, daj nam znać jak działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 @Karol Kopeć jak się zdecydujesz na zainstalowanie to podzieliłbyś się screenami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol Kopeć Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Właśnie nie wiem czy 'zaryzykować' xDDD bo nie jestem jakoś bardzo w tym ogarnięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi