r0xden Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Oficjalny CyanogenMod 12.1 dla Motoroli RAZR w wersji nightly!Jest to wersja oficjalna, więc jest stabilna. ROM nie ma żadnych bugów. Wymagania:- Safestrap 3.75 lub starszy Instalacja:- wrzuć rom i gappsy na telefon- zrób full wipe- zainstaluj rom i gappsy- reboot Download:- ROM: http://download.cyanogenmod.org/?device=umts_spyder- Gappsy: http://gapps.cyanogenmod.pl xda: http://forum.xda-developers.com/droid-razr/development/rom-cyanogenmod-12-0-t2950906 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dead_beat Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Muszę przyznać, że RAZR nieco ożył na tym romie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Aż tak ledwo dyszał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 @NeoCM moja mama ma tą motkę i laguje tak jak galaxy trend 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwek Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 hej wgrałem sobie tego CyanogenMod 12.1 i teraz mi pisze brak karty sim- Plus niby jest sieć a niem prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 A dokładniej? Nie masz internetu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwek Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 tzn że nie mogę wysyłać samsów i dzwonić a do mnie dochodzą smsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Wgraj jeszcze raz z Full Wipe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmster Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Hej Mam taki problem, że CyanogenMod nie chce mi się wgrać. Wyświetla mi się coś takiego jak w zdjęciu. Co robię źle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Wgrane to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmster Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 26 minut temu, DaRkShAdOw napisał: Wgrane to? Owszem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Chyba coś źle bo jest stock recovery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmster Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Jeszcze raz instaluje i spróbuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NashBridges Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Mam pytanie. Co chwilę wysypują mi się usługi google play. Robiłem już reset itd nie pomaga. Może inne gapps? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Tak, użyj innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NashBridges Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Czy jest możliwość podmienienia ich na inne czy cały rom od nowa z nowymi gapps? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Nie rozumiem pytania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NashBridges Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Ok to może inaczej. Jak teraz przeinstalować gapps skoro mam te, że tak powiem "wadliwe"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Pobierz nowe. Wrzuć na telefon Odpal recovery Wykonaj wipe Wgraj rom, potem te "nowsze" Gapps Reboot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NashBridges Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Spoiler Dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mitekk Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Mam pytanie dlaczego nie ma już Cyanogenmoda 12.1 na tej stronie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 A to ciekawe... zostały wersje snapshoot, ale cm 11. Więc wątek zostaje zamknięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi