vermont Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Dziękuję temat bardzo mi pomógł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinxw7 Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Jak klikąłem ten link CyanogenMod(http://www.androidfi...248398092765250) i kliknąłem skip ad to wyskoczyło takie coś 404 Not Found Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVaS Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Moj problem polega, ze na tym sie zatrzymuje..Download Start...<0> Create File...<1> StartThread Detected : 1<2> StartThread Detected : 0<3> StartThread Detected : 0<4> StartThread Detected : 0<5> StartThread Detected : 0<6> StartThread Detected : 0<7> StartThread Detected : 0<8> StartThread Detected : 0<1> setup connection...Moj temat dot. problemu: http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/3268-galaxy-miniodin-zatrzymanie-sie-na-setup-connection/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Cwm możesz wgrać przez stock recovery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVaS Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 clockworkmod przez stock? Pierwszy raz slysze Okay, poszukam na googlach.Jak masz ochote napisz maly tutorial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Tak. W postaci pliku update.zip (spotyka się taki sposób wgrywania CWM) Czy to coś dziwnego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVaS Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Jest to bezpieczne jak przez odin'a?Czy lepiej probowac dalej przez odin'a? :/Ta paczka z cwm nadaje sie do tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Nadaje , tylko poszukaj cwm stałego nie tymczasowego, nawet bardziej bezpieczne bo hak będzie źle to ci stock pokaże błąd:) u nas takie nowinki są nie to co na innych forach:)Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVaS Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Co masz na mysli mowiac "stalego"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Możesz wgrać taki cwm który jest tylko do restartu , albo wgrać taki który jest na stałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVaS Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 hmm, a ten to jaki jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 A ten to który ? ten z tematu? Powinien być w stały , zresztą sprawdz czy po wgraniu ci i reboocie ci zniknie czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVaS Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Tia z tematu. Dobra zobacze potem przez te "apply sdcard update.zip" Niby update.zip, ale jak zauwazylem sa rozne pliki w nim. W tym co w temacie jest 1 plik .img, a w innym juz foldery tjk. 'etc', 'META-INF', 'res', 'sbin'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 No i tego update wrzucasz na kartę pamięci i robisz w recovery apply update , nie rozpakowujesz tegoWysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVaS Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Ktorego? tego z .img, czy z folderami lepiej? :s btw. ten co w temacie jest w .tar to musze przekonwertowac na .zip? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Ten z folderamiWysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVaS Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Ten z folderami cos nie sie chce..Jest "Replacing stock recovery with Clockworkmod recovery..." tak z 10min czekalem to nawet pasek nie drgna..Teraz moze paczke z .img? :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 To znajdź inny na necie cwm dla twojego , musisz mieć rootaWysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVaS Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 musi byc z folderami, czy z img plikiem? roota mam, wgrywalem go pare mc temu przez SuperOneClick (cos takiego). Jak aplikacja chce korzystac z praw roota to zawsze superuser o to pyta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Ma być zip wtedy ci się wgra przez cwm. Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2Nawet nie próbuj rozpakowywac i spakowywac do zip. Jeśli superuser pyta i dostęp do roota musisz zaznaczyć że chcesz żeby dana apka uzyskiwalala root zawsze już bez pytania.Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin248 Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Witam , chiał bym zainstalować na moim galaxy mini android 2.3.6 jakiegoś cyanogenmoda do normalnego stabilnego użytkowania rozmowy sms telefon aparat video i jeśli jest taka możliwość żebym mógł podłaczyć zewnetrzna pamięć usb a najlepiej interfejs samochodowy służacy do diagnostyki. Z pierwszego postu w tym wątku pobrałem potrzebne pliki oprócz cyanogenmoda który po kliknięciu wyskakuje błąd 404 brak pliku do pobrania , dodam że roota już mam za sobą , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 CWM zainstalowales? Co do romu polecam CM7.2 http://download.cyanogenmod.org/?device=tassJest nawet szybki jak na możliwości miniacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Może ten? http://www.mediafire.com/download/sp7661b23y5hcxk/cm-10.0.5-Venky_JB-tass.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin248 Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Dzięki za szybką odpowiedz CWM nie instalowałem poczytam o tym co i jak , bawiłem sie w odinstalowywanie programów wszystko szybciej chodzi ale chcę wiecej czyli nowego roma , ps cos skasowałem bo mi karty pamieci nie widzi hehe pozdrawiam Udało się mam teraz CM-10.0.5-Venky_JB-tass na miniaczu troche to dziwnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartosz Buciński Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Witam. Otoz po zainstalowaniu cm 10 na SGalaxy Mini, nie mam Gappsow ani nie moge odpalic klawiatury.. Pomocy, fasttt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi