aloisy Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1793511 - jest wersja nightly. Wysłano z telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skate18x Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Na galaxy mini soft jest bardzo niestabilny. probowalem tez cyanogenmod 7.2 i 9. niby w 9 jest ok ale nie dziala kamera. poczekam az dopracują bardziej narazie wrocilem do oryginalu niebrandowanego 2.3.6 i jest o niebo lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba0o Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Ejjj około ile czasu powinny wgrywać sie pliki z odina na tel , bo czekam juz 20 min i nic , czy to normalne ? ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 2 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Jeżeli nie idzie spróbuj na innym porcie. Poczekaj tak do godziny nie raz się coś zacina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba0o Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 dae start i w okienku message wyskakuje to : Download Start...<0> Create File...<1> StartThread Detected : 1<2> StartThread Detected : 0<3> StartThread Detected : 0<4> StartThread Detected : 0<5> StartThread Detected : 0<6> StartThread Detected : 0<7> StartThread Detected : 0<8> StartThread Detected : 0<1> --- cannot open the usb serial port. code: 32Czy tak powinno być ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krymys Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Mam problem w punkcie : Wyłączamy telefon i przechodzimy do trybu Download (Volume down+HOME+ Power)Podłączamy telefon do komputera i wciskamy start w odinieKlikam start a tu że mam podłączyć telefon :/ a no i jeszcze "CyanogenMod wrzucamy na telefon najlepiej do głównego katalogu na karcie. "ma być wypakowany czy nie i jak znaleźć kartę ? Liczę na szybką pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Ale o jaką procedurę się rozchodzi?Flashowania oryginalnego softu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skate18x Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 jak znaleźć kartę ? jak nie wiesz jak wrzucic na karte to lepiej sobie odpuść 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheTytusPL Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Czy działa bluetooth, Wi-Fi, Google Play? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Powinno działać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HuNteRR72 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Co jeżeli w odinie mamy wiadomość :Download Start...<0> Create File...<1> StartThread Detected : 1<2> StartThread Detected : 0<3> StartThread Detected : 0<4> StartThread Detected : 0<5> StartThread Detected : 0<6> StartThread Detected : 0<7> StartThread Detected : 0<8> StartThread Detected : 0<1> --- cannot open the usb serial port. code: 5? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Włącz tryb debugowania USB w telefonieI zainstaluj sterowniki USB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piekielny00 Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 WitamW czasie gdy przez Odina wgrywałem CWM rozłączyło mi telefon. Teraz ani go włączyć, ani sformatować przez Recovery Mode. Podczas normalnego włączania pojawia sie obrazek błędu połączenia miedzy telefonem a komputerem, gdy chce włączyć recovery mode pojawia sie napis SAMSUNG i obok RAMDUMP. Próbowałem wrzucić jeszcze raz ten plik oprzez Odina ale nie specjalnie chce sie zakończyć dodawanie. Jakieś rady ? :v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Prawdopodobnie serwis.Sam na własne życzenie psujesz sobie telefon... naprawdę trzeba mieć "talent" Jeżeli Ci działa tryb Download, to wgraj czysty ROM i od nowa zacznij procedurę.Tak to nic już nie wskórasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marik Nostalowicz Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Witam Potrzebuję pomocy, mam nadzieję że ktoś pomoże. Według tutorialu próbowałem wgrać cyanogenmod na mojego galaxy mini i zatrzymuje się w momencie przejścia w tryb recovery. Po wgraniu clockworkmod recovery przez odina wyłączam telefon i wciskam home+power i najpierw pokazuje mi się napis samsung, potem znika i pokazuje się drugi raz i tyle. Nie wiem co mam zrobić,a chciałbym wgrać sobie androida 2.3. Proszę o pomoc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryoPL Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Po tym 2 logu samsunga czarny ekran? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marik Nostalowicz Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Po tym 2 logo tel mi się włącza. Teraz próbowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Możesz mieć z tym problem.A root-a masz?To wejdź poprzez Android Terminalkomendami: sureboot recovery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marik Nostalowicz Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Nie mam root-ta właśnie. Próbowałem wgrywać ale z4root np. mi nie działa, a do one click trzeba klucz mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_0 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Podesłać plik z root'em dla Galaxy Mini? (Tylko w wiadomości prywatnej)Do tego roota raczej trzeba mieć wgrane CMW (Clock Word Mod) czyli inaczej recovery, ale głowy nie daję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marik Nostalowicz Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Proszę wyślij spróbuję wgrać.Nie mogę wgrać niestety roota przez recovery, bo jak próbuje włączyć to jest to logo, znika i pojawia się nadal drugi raz i tak stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_0 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Trzymaj klawisz Power krócej, gdy pojawi się logo samsunga to puść klawisz Power, jeśli nie zadziała to jest konieczne wgranie CWM (recovery) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel12234 Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Po zainstalowaniu recovery przez Odin nie mogę wejść do tego trybu (recovery). Wszystko zacina się przy logo samsunga. Co może być nie tak ?Aplikacja root checker wyświetla mi, że na tel. nie ma roota mimo, że procedura w Odinie się udała (Pisało PASS na końcu )Pomożecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Jeżeli masz root-a to pobierz aplikację Terminal Emulator z Google Play Otwórz, wpisz SU - poprosi o root-a, przyznaj. Znów wpisz :Su reboot recovery Winno przenieś cię do Recovery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel12234 Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Ok, Działa wszystko.Wcześniej miałem antka 2.2.1 i był ten "błąd" z recovery.Na antku 2.3.6 wszystko poszło jak powinno bez najmniejszych problemów.Jaka to wersja CWM (w recovery ucina mi numer) i CM ?Mogę "zainstalować" tego CM: http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1420-jbgalaxy-minicm1016kitkatui-v2/ ? Co do tematu, to może lepiej napisać że do CWM na S5570 powinno się mieć androida 2.3.6 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi