PeliKan Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Pamiętaj, robisz to na własną odpowiedzialnośćWitam, przedstawiam wam prosty programik który pozwala na mapowanie przycisków z klawiatury pod pada Instrukcja:Pobieramy ten pliczek jtk379en.zip Wypakowywujemy Uruchamiamy Ładujemy profil Asphalt 8 Uruchamiamy gre Upewnij się że sterowanie masz na klawiaturę, oraz że masz sterowanie podstawowe Gotowe, możesz teraz grać na padzie Sterowanie: Lewy analog sterowanie (lewo prawo)X nitroKółko Ręczny/hamulecL2 hamulec/ręcznyR2 GazStart menu pauzyMyślę że to wszystko, bo w tej grze nie potrzeba mapować więcej przycisków, oraz oczywiście, będzie działać pod każdym padem, pad od PS3 został pokazany tutaj by pokazać gdzie jakie klawisze zostały zmapowane Poradnik został napisany z własnej wiedzy, oraz plik konfiguracyjny został zrobiony przeze mnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 klawisze są nieco inaczej przypisane niż pokazałeś,a przynajmniej u mnie u mnie jest tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Muszę w końcu swojego pada od Xboxa zrobić xDa ten, fakt ale i tak tak samo mapuje ten program przyciski na padzie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolowyserwer Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Dzięki! działa super Pad:Esperanza Warrior 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi