DaRkShAdOw Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Full wipe czyli wipe data/factory reset I wipe cache partition i ew. format /system I tak custom romy instaluje się przez custom recovery (Philz, CWM, TWRP, cyanogen) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valliathe Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Proszę, od tego jest forum Recovery jest w Romie. Wystarczy pobrać, uruchomić instalacje i wybrać update recovery/samo recovery - czy jeszcze inaczej.Kiedy masz już recovery wybierz opcję czysta instalacja - instalator za ciebie zrobi wszystkie czyszczenia.cwm musi być w wersji najnowszejfull wipe towipe data&Factory reset orazwipe cachewipe dalvikwipe /systemFuck zanim napisałem swojego posta wy już swoje napisaliście, sory [emoji1] 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Archi ostrzega by nie stosować CWM. Nie wiem czemu ale pewnie ma rację. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valliathe Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Po instalacji systemu i skonfigurowaniu go po przejściu do pulpitu miałem czarny ekran z paskiem powiadomień, po ponownym uruchomieniu telefon zawiesił się na logo CM12 i trwa tak już dobre 5 minut ktoś wie co mogło pójść nie tak przy instalacji i jak to naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 zrób wipe w recovery, to powinno pomóc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valliathe Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Po wipe telefon zatrzymał sie na napisach "Samsung galaxy s III" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Jeżeli się nie uruchomi, to masz bootloopa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 reflash 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valliathe Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 A jak to naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Wejdź w CWM/TWRPi od nowa zainstaluj. Może pomoże. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 @Valliathe Jeżeli ci się zatrzymuje na "Samsung Galaxy SIII" to po prostu musisz tak jak koledzy przede mną ponownie zrobić reflash ROM'u łącznie ze wszystkimi wipe'ami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valliathe Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Ok wszystko już działa Dzięki wszystkim za szybką pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kauczuk69 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 U mnie wszystko ładnie śmiga, błędów nie ma prócz restartowania telefonu podczas słuchania muzyki. Po restarcie automatycznie kontynuowane jest słuchanie muzyki. Nie wiem ocb. Instalowałem na pewno prawidłowo z wipami... poprzedni cm11 miał problem z apkami google (wystarczyło mieć włączony gps i nie było komunikatów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Więc tak. Zainstalowałem, użytkowałem, i zdetonowałem do rzeczy - po zainstalowaniu zdarzały się restarty. Ale w sobotę po włączeniu nawigacji telefon złapał bootloop. Musiałem wyczyścić telefon i zainstalować ponownie. Od tamtej pory wszystko po za MMS działa. Ale nie włączałem jeszcze wszystkich funkcji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoQl91 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Nie można wysyłać MMS. Ktoś wie jak to ogarnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Od CM 10.2 mmsy nie działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Jest aktualizacja, 3.1.2 - nie wiem co dokładnie pojawili bo niektórzy piszą że MMS działają ale nie ma galerii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoQl91 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Co wprowadza ta aktualizacja 3.1.2 względem poprzedniej wersji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Poprawki błędów i znaczną poprawa stabilności. Prawdziwa rewolucja już na horyzoncie. 3.1.3 wyłączy zram bo ponoć nie będzie potrzebny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Bożyk Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Witam. Czy warto przenieść się na wersję 3.1.3? Do tej pory korzystam z 3.0.2 i zastanawiam się czy nowa wersja jest szybsza. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Jest lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hagen Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Czy u Was zdarza się że wybierając kontakty trzeba chwilę poczekać aż wyświetli się cała lista. Przypomina to trochę sytuację z nakładką touchwiz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati024 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 - Wipe pamięci wewnętrznej, albo chociaż usunięcie /data/media/0/ArchiDroid gdzie się to znajduje bo nie bardzo wiem o co chodzi.Co masz na myśli pisząc najnowsze recovery ja posiadam v6.0.4.6Zainstalowałem Archiego 3.1 identycznie jak poprzednika czyli 3.0 jeśli jest coś co trzeba zmienić przy instalacji to proszę o podpowiedź.Serdecznie dziękuję.P.S. CO OZNACZA TEN ZNACZEK "#" na pasku z prawej strony. (przed ikoną wifi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 # oznacza że jakaś aplikacja korzysta z root. Nowe recovery jest w Romie - trzeba czytać .Jak nie masz pewnością co zrobić wybiez profil czysta instalacja - ustawienia systemu zostaną zresetowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi