aastelix Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Witam, mam nadzieję, że tym razem wstrzeliłem się dobrze z tematem.Czy jest już jakaś możliwość zainstalowania moda do modelu A700F? Na pokładzie mam soft 5.0.2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Niestety, znów zły temat. Poprawna nazwa tematu: [Model telefonu] Problem. wystarczy popatrzeć na forum, jak wyglądają tematy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aastelix Opublikowano 27 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Ok. ale po co w nazwie tematu model telefonu skoro piszę w dziale dla Galaxy A7? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Taki regulamin .. W innych dzialach np. Trend jest tez duo lite plus i zeby innym sie nie mylilo kapiszon ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Wyczytałem na xda że ma się pojawić CM 12.1. Proszę cierpliwie czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi