Jakub Ligęza Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Mam najnowszy Cyanogenmod pod Samsung Galaxy S3. Widżed yahoo od pogody ciągle wskazuje mi na Warszawę, ale ja wcale nie jestem w Warszawie. Włączenie GPS, restart telefonu i opcja odświeżenie w widżecie nie daje rezultatu. Co robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Popraw temat, dzial był zły to przeniosłem,a jak nie poprawisz tematu w ciągu 24h zostanie przeniesiony do kosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r0xden Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Zmień nazwę tematu na: [samsung galaxy s3] pogoda yahoo - pokazuje złe miastoCo do tematu: ustaw ręcznie miasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Nie prościej zainstalować innej aplikacji? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Jakub Ligęza
Mam najnowszy Cyanogenmod pod Samsung Galaxy S3. Widżed yahoo od pogody ciągle wskazuje mi na Warszawę, ale ja wcale nie jestem w Warszawie. Włączenie GPS, restart telefonu i opcja odświeżenie w widżecie nie daje rezultatu. Co robić?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi