Locz33k Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Witam,Mam problem i chce uzyskać jak najszybszą odpWięc chodzi o to, że zainstalowałem ROM'a CM 12.1 OD NovaFusion i.Po kilku tygodniach użytkowania, pojawił sie problem z przyciskami na dole powrót i od Google coś tam po lewej stronie.Po blokadzie ekranu świeci na ciemniejszy kolor..Dlaczego tak jest?Zżera mi to mnóstwo bateri. [emoji35] [emoji35] [emoji35] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Co to ma być za temat!? zamknąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Ej ej, ale nie bądź zły, to nie nasza wina, my nie gotujemy romów, popatrz w opcjach chyba w ekranie, zmień czas podświetleniaPS: Następnym razem proszę jeszcze dopisać czego tyczy problem z nazwie tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 I tak Ci dobrze działał. Jak na te kilka tygodni.Radzę patrzeć na inne romy.. te nowa fusion są czasem niedopracowane 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Locz33k Opublikowano 28 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Ok, dzięki za pomoc, sorry za nie odp. bo zapomniałem w ogóle o tym temacie ; ).Już działa/close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Problem został rozwiązany lub temat wyczerpany. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Locz33k
Witam,
Mam problem i chce uzyskać jak najszybszą odp
Więc chodzi o to, że zainstalowałem ROM'a CM 12.1 OD NovaFusion i.
Po kilku tygodniach użytkowania, pojawił sie problem z przyciskami na dole powrót i od Google coś tam po lewej stronie.
Po blokadzie ekranu świeci na ciemniejszy kolor..
Dlaczego tak jest?
Zżera mi to mnóstwo bateri. [emoji35] [emoji35] [emoji35]
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi