Zacksu22 Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Jak w temacie. Bo będę łamać bootloader niedługo, i będę szukał czegoś szybkiego z dobrze trzymającą baterią i działającym hotspotem wifi.Xperia będzie za miodem robić i przydałoby się wgrać do niej coś szybkiego i stabilnego do codziennego użytku.Ważne by było w pełni sprawne i najlepiej pozbawione zbędnych śmieci typu menadzery plików,odtwarzacze muzyki itp.Ktoś może testował tutaj i pomoże w wyborze?Bo robiłem kiedyś ten telefon (wchodził wtedy w Polsce do produkcji), bootloader i resztę rzeczy. Ale wtedy było na niego zero customów.A widzę że teraz się coś rozruszało w tym temacie.Od razu piszę, łamać bootloader i inne rzeczy potrafię. Więc proszę sobie darować posty z instrukcjami flashowania itp.Będę wdzięczny za pomocWysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Wgraj jakiś cm9 bądź cm10 bez gaapsów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zacksu22 Opublikowano 27 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Można prosić o link do jakiegoś w pełni sprawnego cm9 na tą Xperie?Bo nigdzie znaleźć nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Nie możesz znaleźć bo nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 to na dzień dzisiejszy proponuję wgrać niebrandowany stock, zrootować, wywalić zbędne apki apką Usuwanie aplikacji systemowych, wgrać xposed, następnie zrobić deodexa luckey patcherem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zacksu22 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 to na dzień dzisiejszy proponuję wgrać niebrandowany stock, zrootować, wywalić zbędne apki apką Usuwanie aplikacji systemowych, wgrać xposed, następnie zrobić deodexa luckey patcheremStock jb już mi zbrzydł i zbyt muli.Ktoś z innego forum poradził mi wgrać TurboICS lub CM11 coś w tym stylu.Wgram tego turbo i kernel Zeusa czy jak to się tam zwie.Może będzie jakoś smigać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Zacksu22
Jak w temacie. Bo będę łamać bootloader niedługo, i będę szukał czegoś szybkiego z dobrze trzymającą baterią i działającym hotspotem wifi.
Xperia będzie za miodem robić i przydałoby się wgrać do niej coś szybkiego i stabilnego do codziennego użytku.
Ważne by było w pełni sprawne i najlepiej pozbawione zbędnych śmieci typu menadzery plików,odtwarzacze muzyki itp.
Ktoś może testował tutaj i pomoże w wyborze?
Bo robiłem kiedyś ten telefon (wchodził wtedy w Polsce do produkcji), bootloader i resztę rzeczy.
Ale wtedy było na niego zero customów.
A widzę że teraz się coś rozruszało w tym temacie.
Od razu piszę, łamać bootloader i inne rzeczy potrafię.
Więc proszę sobie darować posty z instrukcjami flashowania itp.
Będę wdzięczny za pomoc
Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi