Mam mały problem dotyczący instalacji, kilka dni temu zainstalowałem CM11 od Maclawa (wcześniej miałem stock JB 4.1.2). Teraz chce jeszcze raz wgrać CM tylko od TeamCanijca i niewiem czy w przypadku instlki CM na CM trzeba robić wszystkie Wipe'y. Może napisze jak mam zamiar to zrobić:
Wrzucam na SD CM11 i Gappsy, uruchamiamCWM, robie wszystkie Wipe'y: (Wipe Cache Partition, Wipe Data / Factory Reset) potem wgrywam CM11 przez "install .zip from sdcard" i w ten sam sposób Gappsy na koniec REBOOT i system zainstalowany??
A co z opcją z CWM: Advenced--Wipe Dalvik Cache to też trzeba zrobić przed wgrywaniem CM i Gappsów?
Nie wiem jeszcze czy partycja swap na SD sama się utworzy czy muszę to załatwić samodzielnie, jeśli nie powstaje z automatu bardzo prosiłbym o jakieś porady
Pytanie
Archie111
Witam wszystkich
Mam mały problem dotyczący instalacji, kilka dni temu zainstalowałem CM11 od Maclawa (wcześniej miałem stock JB 4.1.2). Teraz chce jeszcze raz wgrać CM tylko od TeamCanijca i niewiem czy w przypadku instlki CM na CM trzeba robić wszystkie Wipe'y. Może napisze jak mam zamiar to zrobić:
Wrzucam na SD CM11 i Gappsy, uruchamiam CWM, robie wszystkie Wipe'y: (Wipe Cache Partition, Wipe Data / Factory Reset) potem wgrywam CM11 przez "install .zip from sdcard" i w ten sam sposób Gappsy na koniec REBOOT i system zainstalowany??
A co z opcją z CWM: Advenced--Wipe Dalvik Cache to też trzeba zrobić przed wgrywaniem CM i Gappsów?
Nie wiem jeszcze czy partycja swap na SD sama się utworzy czy muszę to załatwić samodzielnie, jeśli nie powstaje z automatu bardzo prosiłbym o jakieś porady
Dodam jeszcze tylko, że posiadam CWM v6.0.1.5
Dziękuje i serdecznie pozdrawiam
22 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi