didek102 Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Witam, mam wielki problem.Mam zainstalowanego na swoim Samsung Galaxy S Plus CyanogenMod 12.Chciałem zresetować telefon do ustawień fabrycznych, wszedłem w ustawienia i wybrałem opcję resetowania.Po chwili włączyło mi się recorvery TWRP.Ale kiedy pojawia się to logo, po jakiś 2 sekundach znika i pojawia się znowu, potem po 2 sekundach znika itd. Próba wyciągnięcia baterii i ponownego włączenia telefonu dała taki sam efekt. Teraz nie wiem co zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Popraw temat a otrzymasz odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 didek102 Opublikowano 16 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 a co jest źle w temacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 jak to mam w sygnaturze:Poprawna nazwa tematu: [Model telefonu]Nazwa tematu np. "[sony Xperia Z]Nie uruchamia się." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 didek102 Opublikowano 16 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 I co mam zrobić? Próbuję zainstalować rom w trybie download w programie odin. Ale muszę mieć pliki w .tar a rom jest w .zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 rozpakuj go programem winrar a otrzymasz prawidłowe pliki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 didek102 Opublikowano 16 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Po rozpakowaniu mam tylko pliki:META-INFrecorvery.img Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 to jest recovery a nie firmware http://forum.cyanogenmod.pl/index.php?/topic/4959-tu masz firmware 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skuchacz Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
didek102
Witam, mam wielki problem.
Mam zainstalowanego na swoim Samsung Galaxy S Plus CyanogenMod 12.
Chciałem zresetować telefon do ustawień fabrycznych, wszedłem w ustawienia i wybrałem opcję resetowania.
Po chwili włączyło mi się recorvery TWRP.
Ale kiedy pojawia się to logo, po jakiś 2 sekundach znika i pojawia się znowu, potem po 2 sekundach znika itd.
Próba wyciągnięcia baterii i ponownego włączenia telefonu dała taki sam efekt.
Teraz nie wiem co zrobić.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi