DaRkShAdOw Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Jak w temacie, może to nie tyle błąd forum, a coś u mnie sie dzieje, chciałbym zapytać czy Wy też macie taki problem, i czy jest jakieś rozwiązanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Jakie konkretnie powiadomienia z forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 16 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 coś typu Użytkownik polubił(a) twój post, albo Użystkownik dodał odpowiedź do twojego statusu itd. przychodziły ale nagle przestały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Na maila? Nie możliwe! Pokaż taką przykładową wiadomość. Ja nigdy nie dostałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 18 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 coś takiego, a i jeszcze jedno, nie mogę się również logować przez e-maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 też nigdy nie dostałem maila że ktoś lubi mój post xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 18 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 ja dostawałem a teraz już nie xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolm100 Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Ja mam tak samo jak @DaRkShAdOw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 ja bym musiał mieć maxi mega spam od forum xd a tak mam tylko czasami mega spam xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 18 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 mi w ciągu godziny się zbierało chyba z 15-20 wiadomości xd ale teraz jak PC nie działa to by się przydały bo Tapatalk nie wszystko pokazuje a przeglądanie internetu na tej xperi to jakaś porażka xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Tu jest http://forum.cyanogenmod.pl/index.php?app=core&module=usercp&tab=core&area=notifications Powiadom mnie, gdy ktoś 'polubi' mój post Powinniście mieć zaznaczone. Przetestujcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi