Korti Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 A więc jak w temacie, nie wiem jaki telefon kupić.Xperia ma lepszą baterie, ale HTC lepszy procesor.Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 zależy co będziesz na tym tele robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Korti Opublikowano 15 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Grać, pisać... wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 xperia będzie szybsza, z czego wynika będzie lepiej znosił gry, a do tego ma lepsze wsparcie developerskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Korti Opublikowano 15 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 No ale HTC 8 rdzeni po 1,7GHZ a xperia 4 po 1,4 więc nie lepsze będzie htc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 A zobaczysz te różnice? Gdzie? Jakie gry wymagają 8 rdzeniowego cpu? Poza tym co Ty za Xperie Z3 wypaczyłeś? Jak ona ma takie bebechyQualcomm Snapdragon 801 8974ACZegar procesora: 2,50 GHzLiczba rdzeni: 4GPU: Adreno 330 @578 MHz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Korti Opublikowano 15 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 T3 nie Z3 .. więc chyba wezme tą xperie, bo ma lte no i lepszą baterie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Wybacz, nie zauważyłem :/ To dobrze Xperia ogólnie ma fajne ui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Pewnie, że T3... duży minus białej wersji to jej żółknięcie :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Korti Opublikowano 15 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Ok, a więc T3, a to nie jest tak, że do bardziej wymagających gier nie będzie lepszy HTC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Mistrzu jak chcesz kupić htc to go wybierz. Procesor jest mediatech który jest mniej wspierany. Pomimo lepszych parametrów w praktyce wychodzi gorzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Korti Opublikowano 15 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Nie twierdze, że HTC jest lepszy i chcę go wziąć.. Pytam się tylko, żeby wybrać urządzenie, któro starczy mi na troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 s00pher Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Bierz Xperie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Korti Opublikowano 15 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Jako, że bateria jest niewymienialna opłaca się kupić gwarancje za 240zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 @ na jaki okres? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Korti Opublikowano 18 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 na 3 lata.Właśnie, a co powiesz o Honor 4x? Adreno 306 i Qualcomm MSM8916 Snapdragon 410 do tego 2gb pamięci ram i 5,5 specyfikacja chyba bardzo dobra. Opłaca się wziąć? wszystkie parametry są lepsze od xperii, no tylko że u xperii jest 1,4 a w honorze 1,2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 snapek snapkowi nie równy jednakże wiedz że to jest huawei, je się ciężko moduje/edittaką słabe ppi one mają? T3 ma 277Honor ma 267 a mój stary 4X ma 312 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Korti Opublikowano 18 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 No ja wole przy nim nie majstrować a widziałem z recenzji, że bardzo dobrze działa, lepsza bateria a te 10 ppi (czy jak to tam) nie robią różnicy@Pawliniak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Nadal jestem za T3 tylko z możliwością odblokowania bootloadera 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Korti Opublikowano 19 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 @Pawliniak A jeżeli przez czas gwarancji nie chciałbym zmieniać systemu na cm to ten bootloader będzie potrzebny ?ten honor ma 2gb ramu i 3000mhz baterie a t3 1 i 2500no i t3 ma gorszy aparat a mi tez na tym zależy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r0xden Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Problem został rozwiązany lub temat wyczerpany. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanoge...akładać-tematy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Korti
A więc jak w temacie, nie wiem jaki telefon kupić.
Xperia ma lepszą baterie, ale HTC lepszy procesor.
Proszę o pomoc
20 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi